A kiváló minőségű homokfúvó anyagok fontossága a munkálatok hatékony kivitelezésében az építőtelepeken és a műhelyekben

A tevékenység gondos és figyelmes megszervezése az építőtelepen vagy egy egyszerű műhelyben döntő szerepet játszik a tervezett munkamennyiség időben, késedelem nélküli és pénzügyi veszteség nélkül történő elkészítésében. A homokfúvó műveletek sem képeznek kivételt ez a szabály alól. A tisztítási, sorjázási, kivitelezési, keményítési, csiszolási, homokfúvási, köszörülési stb. munkálatok sokaságának szigorú kivitelezési határidőkkel és magas minőségi követelmények mellett történő jó végrehajtása érdekében szükséges a gondos tervezés, a lelkes és odaadó csapat, professzionális homokfúvó felszerelések és kiváló minőségű homokfúvó anyagok.

A felhasznált homokfúvó anyagok minősége jelentős mértékben befolyásolja az összes homokfúvási és tisztítási művelet sikerét a fémes vagy nem fémes előkészítési felület típusától függetlenül. Az alábbi tényezőket és jellemzőket vesz figyelembe egy építőtelepi felelős –a felületkezelés terén jártas szakember –:

  • A nyersanyag, amiből gyártják a homokfúvó anyagot, szabályozott és ellenőrzött eredetű kell legyen, valamint a gyártási folyamat meg kell feleljen az összes műszaki minőségi szabványnak, annak érdekében, hogy megőrizze az anyag keménységi jellemzőit és változatlan kémiai összetételét az idő múlásával. A GritSablare által forgalmazott, vízsugaras vágáshoz (water jet cutting) ajánlott vörös gránit (Red Garnet) speciálisan a vízsugaras vágógépek számára tervezett anyag, ami a részecskék keménységi, sűrűségi, omlóssági és formai jellemzőinek egyedülálló sorozatát kínálják, ami maximalizálja a vízsugaras vágógépek vágási tulajdonságait.
  • A csiszolóanyag jelentős pánzügyi megtakarításokat kell lehetővé tegyen a beszerzési és szállítási költségek terén. Egy kiváló minőségű homokfúvó anyag használata során lényegesen kisebb csiszolóanyag mennyiséget kell beszerezni az összetett homokfúvási műveletek végrehajtásához, összehasonlítva egy szokványos anyaggal. Szintén a megtakarítás elérése érdekében figyelembe kell venni az anyag újrafelhasználásának mértékét. A GritSablare által forgalmazott prémium acél sörétek krómmal vannak dúsítva, rendkívül nagy keménységgel rendelkeznek (> 64 HRC) és több mint 1100 homokfúvási ciklusban újra felhasználhatóak (Erwin teszt), lehetővé téve ezáltal gyors és hatékony homokfúvási műveleteket. A hulladék acélból (régi és rozsdás vas) készült hagyományos acél sörétektől eltérően, a prémium acél söréteka csapágygyártás során felhasznált kiselejtezett acélhulladékból készülnek, ami nagyon hosszú élettartamot biztosít.
  • Az anyag nem változtathatja meg a homokfúvott felület kémiai szerkezetét, ami lényeges tényező az INIX, alumínium, cink, sárgaréz vagy más nemvas anyagok kezelése esetében. A GritSablare által forgalmazott szögletes és hengeres INOX sörétek nem szennyezik a kezelt felületeket, ideálisak a homokfúvási műveletekhez, valamint a felületek keményítéséhez és edzéséhez, újra felhasználhatóak több mint 800 homokfúvási és keményítési cikluson keresztül, ideális homokfúvó fülkék és kamrák esetében.
  • A homokfúvó anyag környezetbarát, szabad szilikátoktól mentes kell legyen, ami veszélyeztetné az üzemeltetők és a környezet egészségét. A GritSablare által forgalmazott szögletes hamuforgács (Nickel Slag) környezetbarát termék (radiológiai tanúsítvány az európai irányelveknek és az ISO: 11126-5 szabványnak megfelelően), a leggazdaságosabb homokfúvó anyag nyitott térben való homokfúvási munkálatokhoz, hidak, tengeri hajók, tengeri építőtelepek, hajógyárak, kőolaj platformok, civil építkezések épület homlokzatok, fém vezetékek, gépjármű alkatrészek és felnik homokfúvásához.
  • Egy homokfúvó anyag kiválasztása alkalmával követendő másik jellemző az anyagszükséglet folyamatossága:időben kell történjen annak érdekében, hogy elkerüljék a késedelmeket és kieséseket az építőtelepen vagy a műhelyben folytatott munkálatok kivitelezésében. A GritSablare országos szinten vezető szerepet tölt be a kiváló minőségű homokfúvó anyagok forgalmazásában, tartalékát több mint 3500 tonna csiszoló anyag képezi és a megrendelt termékek időben történő kiszállításához szükséges hatékony infrastruktúra. Ugyanakkor a GritSablare célja a szilárd és hosszú távú együttműködési kapcsolatok kialakítása üzleti partnereivel.

A homokfúvási műveletek időben történő kivitelezése egyszerre cél és szükségszerűség minden építőtelep és homokfúvó műhely számára. A tevékenység és a munkálatok hatékonnyá tétele minőségi homokfúvási megoldásokkal az első lépést képezi ennek a célnak a megvalósításában.

Prémium minőségi termékeket ajánlunk, szilárd, hosszú távú kapcsolatokat építünk ki ügyfeleinkkel

GritSablare

Termele Romane utca
(az 1 és 2 kapuk között),

Constanța Kikötő az A2 autópálya mentén, Románia