A hajótestek helyes homokfúvása

Íme, a helyes homokfúvással és megfelelő felületkezelés alkalmazásával biztosítható a tengerjáró hajók hosszú élettartama.

A Star of India tengerjáró hajót 1863-ban építették, és jelenleg is működőképes állapotban van. Euterpe néven számos tengeri és óceáni kaland után a tengerjáró hajót 1901-ben eladták, és azóta viseli a ma ismert nevet. Továbbra is utas- és áruszállító hajóként működött egészen 1923-ig, amikor a gőzhajók uralták a tengereket. Az idő szavának hatására a hajó jelentős javítási és karbantartási munkálatokra szorult.

A homokfúvás fontos szerepet játszik a hajótest fém szerkezeti elemeinek javításában. Így eltávolítható a régi festékbevonat, rozsda réteg és egyéb szennyeződések, valamint a megtisztított fém felület hatékonyan kezelhető védőbevonattal, ezáltal meghosszabbítható a tengerjáró hajó élettartama.

A Star of Indiát felújították, valamint 1976-ban újra óceánra szállt. Jelenleg a San Diego-i Tengerészeti Múzeumhoz tartozik, évente legalább egy alkalommal vitorlát bont.

Prémium minőségi termékeket ajánlunk, szilárd, hosszú távú kapcsolatokat építünk ki ügyfeleinkkel

GritSablare

Termele Romane utca
(az 1 és 2 kapuk között),

Constanța Kikötő az A2 autópálya mentén, Románia