Szögletes forma

Szögletes hamuforgács homokfúváshoz

A GritSablare márkanév alatt forgalmazott termékeket kivételes minőség jellemzi. Ez a minőség tükröződik az anyag kiterjesztett működési idejében, átlagon hozamában, és lényegében az értékmegőrzésben.

Szögletes hamuforgács homokfúváshoz
Nickel Slag

 • A leggazdaságosabb homokfúvó csiszolóanyag nyitott terekben: hidak, tengeri hajók, hajógyárak, kőolaj platformok, civil építkezések, épülethomlokzatok, fém vezetékek, gépjármű felnik és egyéb alkatrészek.
 • Alkalmazható a legtöbb felülettípus esetében: fém, tégla, kő, beton, fa.
 • Alkalmazás: homokfúvás, kerámiaipar, beton, csúszásgátló útburkolat, innovatív építőanyag.
Szabvány:
ISO: 11126-5
Radiológiailag
tanúsított termék
Ökológiai termék
Az EU élelmiszeripari
irányelve értelmében
Újrahasznosítás
 • Újrafelhasználható anyag, a felhasznált anyag kb. 60%-a [7/60 Mesh].
Szemcsésség
 • 7/60 Mesh [0,2 mm – 2,8 mm]
 • 18/60 Mesh [0,2 mm – 1,5 mm]
 • 30/60 Mesh [0,2 mm – 0,6 mm]
Kiszerelés
 • 1,5 tonnás Big Bags
  [Szemcsésség: 7/60 és 18/60 Mesh]
 • 25 kg-os zsákok
  [Összes szemcsésség]
Megjegyzés
 • Száraz helyen tárolt anyag.
Az anyagok begyűjtése megsemmisítés céljával

Teljes körű hulladékgyűjtési szolgáltatást biztosítunk a csiszolóanyagok megsemmisítéséhez. A részletekért, kérjük, keressen fel minket.

Szögletes hamuforgács

Homokfúvás nyitott terekben
Homokfúvás nyitott terekben
 • A GritSablare által forgalmazott hamuforgács egy speciális szögletes formájú szemcsés anyag. A szemcsék szabálytalan alakúak, magas keménységgel és speciális súllyal rendelkeznek. Az anyag jellemvonásainak köszönhetően a hamuforgács kiváló teljesítményt nyújt a fém felületek homokfúvása, valamint a tégla és kő felületek tisztítása során. A terméket ugyanakkor alkalmazzák civil építőmérnöki és speciális munkákban, mint például a műemlék- vagy örökségvédelem részét képező épületek felújítása.
 • Az ajánlott terméket magas fokú minőség jellemzi, kiváló tulajdonságokkal rendelkezik a rozsda, régi festék rétegek, lerakódások tisztítása terén, illetve a felületek utólagos korrózió gátló kezelésének előkészítése terén: alapozó és festék réteg.
 • A hamuforgács csiszolóanyag nyersanyaga a fémmentes pirometallurgiai salak, melyet a leterit érc elektromos kemencében való olvasztásával nyernek. Kémiai szempontból ez egy vas-szilikát termék, ami kis alumínium, kalcium és magnézium mennyiségeket tartalmaz. A pirometallurgiai eljárásból származó salakot ezt követően vízzel lehűtik és szemcsésítik. A kapott terméket átszállítják és feldolgozzák speciális berendezésekben, míg el nem éri végső, csomagolásra kész formáját.

A használt csiszolóanyag begyűjtése

Vállalatunk arra törekszik, hogy csökkentse a tevékenységeinek a környezetre gyakorolt káros hatását, azáltal hogy környezetbarát homokfúvó anyagokat és berendezéseket, felszereléseket fejleszt ki és ajánl.

Teljes körű hulladékgyűjtési szolgáltatást biztosítunk a homokfúvó munkálatok során keletkezett hamuforgács környezetbarát módon történő megsemmisítése érdekében, tiszteletben tartva a begyűjtésre és újrafelhasználásra vonatkozó rendelkezéseket és szabványokat.

INGYENES
Szolgáltatás

Teljes körű hulladékgyűjtési szolgáltatást biztosítunk a kereskedelmi társaságunk által forgalmazott hamuforgács megsemmisítése érdekében. *

* Az ajánlat nem tartalmazza a szállítási és kezelési költségeket.

A tőlünk vagy más forrásból származó hamuforgács begyűjtésének elszállítását és kezelését biztosítjuk a piac legversenyképesebb árain.

További információkért, kérjük, keressen fel minket, itt!

Hamuforgács
7/60 Mesh [0,2 mm – 2,8 mm]
Ennek a hamuforgácsnak az előnye, hogy újrahasznosítható. Ajánlott erőteljes homokfúvást igénylő felületek kezelésére.
Kiszerelés: 1,5 tonnás Big Bag zsákok, 25 kg-os zsákok
Hamuforgács
18/60 Mesh [0,2 mm – 1,5 mm]
A csövek és vezetékek homokfúvására leginkább ajánlott anyag, mind belső, mind külső munkálatokra, kőolaj- és földgáz iparban.
Kiszerelés: 1,5 tonnás Big Bag zsákok, 25 kg-os zsákok
Hamuforgács
30/60 Mesh [0,2 mm – 0,6 mm]
Materialul abraziv este recomandat in special pentru tratamentul suprafetelor sensibile, care pot fi stricate cu usurinta si care necesita o atentie deosebita.
Kiszerelés: 25 kg-os zsákok
Tulajdonságok
Kémiai megnevezés: FeNi-ERF salak (FeNi-származék)
Vegyi anyagok családja: Komplex szilícium sók
Forma: Sok oldalú, éles szélekkel rendelkező részecskék
Fizikai állapot: Szilárd részecskék
Szín: Sötét szürke
Szag Szagtalan
Keménység 6,5 Mohs-skálán
Folyadékok hőmérséklete: (kb.) 1350°C
Forráspont: (kb.) 2875°C
Molekuláris tömeg: 1,7
Sűrűség (kb.) 1,7 g/cm3
Oldhatóság Nem oldódik vízben
Kémiai stabilitás: Stabil
Kémiai összetevők
SiO2: 37,90
FeO: 23,69
Al2O3: 7,61
MgO: 7,48
CaO: 5,59
Fe2O3: 39,54
Cr2O3: 0,58 mg/kg
S: <0,10
Nichel: 40 mg / kg
Fe (total): 39,54
Szabvány:
ISO: 11126-5
ISO 11126-5 – Preparation of steel substrates before application of paints and related products – Specifications for non-metallic blast-cleaning abrasives.
Radiológiailag tanúsított termék
Radioaktivitás vizsgálata (Gamma Spectrometrical Measurement), kiállított a TÜV Rheinland LGA Bautechnik GmbH: The Blasting Grit fulfills the EU Directive for foods: The Blasting Grit fulfills the EU Directive for foods.
Ökológiai termék
Az alkalmazott tesztek értelmében a FeNi-ERF salak nem toxikus anyag. Az összes vizsgált paraméter az Amerikai Környezetvédelmi Ügynökség által meghatározott toxicitási mutatók alatt helyezkednek el. Normál kezelési és felhasználási körülmények között a termék nincs káros hatással az egészségre vagy a környezetre. Ez egy biztonságos termék, ami nem tartalmaz nehézfémeket vagy más egészségkárosító anyagokat. A GritSablare által forgalmazott hamuforgács környezetvédelmileg tanúsított termék az LGA QualiTest GmbH, Németország által.

Szögletes hamuforgács felhasználása

Hajóipar
Hajóipar
A hamuforgács sikerrel alkalmazható az új tengerjáró hajók festési szakaszát megelőző homokfúvási eljárásban. Ugyanakkor, jó teljesítményt nyújt a javítást vagy karbantartást igénylő hajók felújítási munkálatai során, eltávolítja a felületükről a rozsdát és a külső szennyeződéseket. Az eljárást követően, a hajók felületén alkalmazott későbbi felületkezelő eljárások hatékonysága jelentősen megnő.

Műemlék- vagy örökségvédelmi épületek felújítási munkálatai
Műemlék- vagy örökségvédelmi épületek felújítási munkálatai
A hamuforgáccsal történő homokfúvás visszaállítja a történelmi épületek vagy más régi épületek épülethomlokzatát, melyek nem megfelelő módon voltak karbantartva, illetve a homlokzatuk felülete megbomlott. Ezekben az esetekben ajánlott a homokfúvás, ugyanis nem jelenti szerkezetre gyakorolt direkt mechanikai erőkifejtést, ezáltal megőrzi az integritását.

Cai ferate si poduri
Fém vasutak és hidak
Ezek a szerkezetek esetében különösen fontos a felújítási, rehabilitációs munkálatok magas színvonalú kivitelezése. A rozsda és szennyeződések eltávolítására a hamuforgács használata optimális tisztítást biztosít a javítási és karbantartási munkálatok sikeres kivitelezése érdekében. A fém hidak tekintetében az optimális homokfúvási paraméterek elérésének előnye, hogy csökkenti a felületek befedéséhez szükséges festék- vagy alapozó mennyiséget.

Reconditionare piese
Gépjárművek, utánfutók, alkatrészek, felszerelések felújítása
A hamuforgács segítségével eltávolítható a rozsda és egyéb szennyeződések az alvázból vagy különféle fém alkatrészekből, pótkocsikból vagy gépjárművekből. A homokfúvást követően ezek a berendezések és alkatrészek hatékonyan felújíthatóak, ezáltal növelve az élettartamot.

Homokfúvás nyitott terekben
Homokfúvás nyitott terekben
Egyéb alkalmazások:
 • Kőolaj finomítók és lerakatok fém elemeinek homokfúvása;
 • Tengeri fúrások és kitermelő platformok fém elemeinek homokfúvása;
 • Épület modulok;
 • Ipari eljárások;
 • Civil építkezések;
 • Hidrotechnológiai építkezések;
 • Különféle építkezések és javítások: acélszerkezetek, vezetékek és szelepek, csapok.

A szögletes hamuforgács használatának biztonsága

A homokfúvásra használt hamuforgács biztonságos anyag, a szokványos kezelési és felhasználási körülmények között a FeNi-ERF salak nincs káros hatással az egészségre és a környezetre. Mind az állatkísérletek, mind az epidemiológiai vizsgálatok azt mutatják, hogy a FeNi-ERF salak nem potenciális rákkeltő hatású.

Ha a termék bőrrel érintkezik, mossa le a területet vízzel és puha szappannal. Szembe kerülés esetén távolítsa el a kontaktlencsét, amennyiben viseli, és mossa ki a szemet vízzel. A termék kezelése során viseljen egyéni védőfelszerelést és tegye meg a megfelelő intézkedéseket az anyag kiömlésének elkerülése érdekében. A munkaterület megtisztítása során igyekezzen minél kevesebb port keltve seperni, és a hulladékot gyűjtse egy tartályba, például kisebb zsákba.

Ha a terméket közvetlen érintkezéssel kell kezelnie, viseljen munkavédelmi kesztyűt a bőrrel való tartós érintkezés elkerülése érdekében. Egyéb ajánlott védőfelszerelés a védőszemüveg és a légzőkészülék, ha a pormennyiség meghaladja az előírt expozíciós határértékeket.

A krónikus tüdőbetegségek súlyosbodhatnak az anyag használatát követő magas porkoncentrációnak való kitettség következtében. A por hosszú távú belélegzése csökkentheti a tüdő öntisztítási képességét, ami légzési problémákhoz vezethet, valamint növeli a légzőszervi megbetegedésre való hajlamot.

A FeNi-ERF salak kémiailag stabil anyag. Amikor a FeNi-ERF salak vízben oldódik, Cl ionokat szabadít fel. Ez szemirritációt okozhat, és a tartós expozíció allergiás bőrreakciót okozhat, különösen az érzékeny személyeknél. A FeNi-ERF salak nem potenciális rákkeltő hatású anyag.

Az alkalmazott tesztek értelmében a FeNi-ERF salak nem toxikus anyag. Az összes vizsgált paraméter az Amerikai Környezetvédelmi Ügynökség által meghatározott toxicitási mutatók alatt helyezkednek el. Az ügyfél felelős tiszteletben tartani az importáló ország megfelelő kezelési és használati rendelkezéseit és előírásait. A szállítás normál körülmények között történhet, a FeNi-ERF salak inert, nem veszélyes anyagként van nyilvántartva.

Szállítunk bárhová az ország területén
Országos szinten szállítunk a piac legversenyképesebb árain.
Legjobb csiszolóanyag nyitott terekben történő homokfúváshoz

Prémium minőségi termékeket ajánlunk, szilárd, hosszú távú kapcsolatokat építünk ki ügyfeleinkkel

GritSablare

Termele Romane utca
(az 1 és 2 kapuk között),

Constanța Kikötő az A2 autópálya mentén, Románia