Alapozó, ipari festék és lakk
A festés védi a különböző szerkezetek összetevőit, hosszú távú hatékonyságot biztosít különböző fokú korróziós közegben. Az optimális eredménye elérése érdekében festékkínálatunk speciális összetevőkön alapul. Ennek köszönhetően az előrehaladott állapotú korróziós felületeken is hat, ugyanakkor a környezetvédelmi jogszabályok követelményeit tiszteletben tartja.

Teljes csomag: alapozó, ipari festék és lakk

  • Az optimális eredmény érdekében, a kiváló minőségű homokfúvási eljárást követően komplett ipari festésrendszert biztosítunk, nevezetesen: alapozók, ipari festékek és lakkok;
  • Kizárólag világszínvonalú gyártók minőségi termékeit ajánljuk (Jotun, Hempel, International Paints, Novatic, Geholit, Wiemer) a munkálatok lehető leghosszabb élettartamának biztosítása érdekében.

Homokfúvást követő festés. A környezeti hatásoknak kitett építési munkálatok, gázhálózatok/kanalizálások vagy egyéb berendezések védhetőek speciális festéssel. Ugyanakkor ezek a létesítmények minőségi festékekkel felújíthatóak gondosan kiválasztott technikával és kritériumokkal. Az optimális minőségi szabványt a helyes felületkezelés biztosítja, a festési eljárást megelőző minden felületkezelési szakasz gondos ellenőrzése által. A sikeres projektek eléréséhez a legmagasabb színvonalú festékek teljes skáláját kínáljuk.

Ipari festék típusok

Infrastruktúrához használt festékek
Infrastruktúrához használt festékek
Az infrastruktúrához használt festékek különböző változatokban elérhetők, valamint megfelelnek a levegő, víz vagy talaj védelmi követelményeinek. Ez a festéktípus tartósságot, megjelenést és kopásállóságot biztosít a nagyméretű projektek számára mind szárazföldi, mind talajszint alatti vagy vízi környezetben kivitelezett munkálatok esetében. Kínálunk magas lefedési kapacitású ipari festékeket civil építkezésekhez, kikötők, repterek, hidak, daruk, vasúti személy- vagy teherszállítás, kitermelő vagy feltáró munkálatok kivitelezéséhez.

Energetikai iparban használt festékek
Energetikai iparban használt festékek
Az energetikai iparban használt speciális festékek kiváló teljesítményt nyújtanak a nukleáris ipari, szélenergiai ipari létesítmények, szárazföldi vagy vízi alapon rögzített turbinák és emelőszerkezetek kezeléséhez. Ugyanakkor magas hatékonysággal védi a olaj- és gázkitermelésben használt berendezéseket. Energetikai iparban használt professzionális festékek széles skáláját kínáljuk, melyek által hosszú távon biztosítjuk a szárazföldi és tengeri szerkezetek és létesítmények védelmét.

Vegyipari festékek
Vegyipari festékek
Színek és struktúrák széles választékával, a vegyiparban alkalmazott festékek kiváló teljesítménnyel rendelkeznek bármilyen kívánt felhasználás tekintetében. Az általunk kínált festékek különös mechanikai teljesítményekkel rendelkeznek, ellenállást tanúsítanak magas hőmérsékletekkel, oxidációval vagy erős savas környezettel szemben. Minden típusú alkalmazásban kínálunk különböző színeket és ellenálló képességet.

Tűzálló festék
Tűzálló festék
A tűzálló festék egy különös festékfajta, ami megvédi a felületet, amelyre alkalmazták a nagyon magas hőmérsékletektől tűzeset alkalmával. Oldószer vagy víz alapú, valamint habos állagú, éghetetlen és tökéletes szigetelő anyagtömeggé változva reagál a tűzre, ezáltal késlelteti a hő terjedését. Ajánljuk a lángálló festék alkalmazását speciális munkakörnyezetben, valamint magas minőségi szabványokat biztosítunk annál is inkább, hogy ez a festéktípus hosszú élettartamú és környezetvédelmi jellegű.

Epoxi festékek
Epoxi festékek
Az epoxi festékek kétkomponensű gyanta alapú festéktípus, oldószerrel vagy anélkül, melyet csillogás és tartósság jellemez. Könnyű, közepes, erőteljes vagy nagyon erőteljes közlekedésnek és használatnak kitett padló felületekre alkalmazzák. Vegyi és mechanikai ellenálló képességet, maximális tapadást, folyamatos szalagosságot tanúsít, valamint könnyű karbantartani. Az általunk kínált epoxi festékek termelési csarnokok, oktató termek, üzlethelyiségek, irodák, egészségügyi és élelmezési központok, raktárak, kereskedelmi és kiállítási terek, magán terek, uszodák felületének fedésére alkalmasak.

Vopseaua Pulbere
Porfesték
Ez egy modern, ökológiai jellegű festék, mely esetében az illékony szerves vegyületek kibocsátása majdnem nulla, így nem szennyező hatású és nem termel hulladékot. Ellenálló a mechanikai és vegyi hatásokkal, magas hőmérséklettel szemben; robbanás vagy tűzálló ellenállást tanúsító struktúrát biztosít. Megfelelő festési rendszerben alkalmazva, biztonságos és tiszta munkakörülményeket kínál, 98%-os arányban felhasználható. A porfesték alkalmazásával, akár csak a festés rendszeres karbantartásával magas minőségű eredmény érhető el az ellenálló és védő képessége által.

Vopseaua Lavabila
Mosható festék
A mosható festék akár 1000-szeres mosási ellenállással rendelkezik, könnyen alkalmazható és nagy lefedési erővel rendelkezik. A száradási idő rövid, valamint a színtartomány több száz kivitelezési árnyalatot tartalmaz. Alkalmas kőműves falfelületekre, beton, gipszkarton felületekre, és optimális megoldást jelent minden téren, ugyanis a lakások felújításában a leginkább használt anyag. Egyszerű vagy speciális adalékkal ellátott mosható festékek széles skáláját kínáljuk és forgalmazzuk a technológiai fejlődésnek megfelelően. Ezen kívül ez a festéktípus ellenáll nedves, penészes körülmények között, súrlódási és sárgulási ellenállással rendelkezik a foltokkal és karcolások ellen. A lakás szép és kellemes lesz a megfelelő mosható festékek által.

Alkid alapú fedőfestékek
Alkid alapú fedőfestékek
Ez a gyakran használt gyanta alapú festék különböző acél, fa, alumínium szerkezetek, falazatok, tetők, vízvezetékek, csatornacsövek kezelésére és díszítésére alkalmas. Kínáljuk az alkid alapú festéket mind belső térben, mind külső térben, ugyanis jó penetrációs tulajdonságokkal rendelkezik a bevonat pórusaiban, ugyanakkor a légköri változásoknak ellenálló erős fényellenállással is rendelkezik. Ez a festéktípus kiváló fedőképességgel rendelkezik, elérhető több száz árnyalatban, így tökéletes megoldást jelent bármilyen felületre.
Szállítunk bárhová az ország területén
Országos szinten szállítunk a piac legversenyképesebb árain.
Alapozók, ipari festékek és lakkok teljes termékcsaládjait kínáljuk

Prémium minőségi termékeket ajánlunk, szilárd, hosszú távú kapcsolatokat építünk ki ügyfeleinkkel

GritSablare

Termele Romane utca
(az 1 és 2 kapuk között),

Constanța Kikötő az A2 autópálya mentén, Románia