Homokfúvás alkalmazása az innovatív szerkezeteken

Homokfúvás alkalmazása az innovatív szerkezetekben

A homokfúvási eljárás fontos fázisa a fémváz és rasgyogó felületek kombinációjával készülő innovatív szerkezetek kivitelezésében.

A látványos kialakításon túl lényeges, hogy ezek a szerkezetek nagyon jó ellenállást és kiterjedt élettartamot tanúsítsanak, ami közvetlenül függ a kivitelezési munkálatok minőségétől. A homokfúvás a legjobb módzsr arra, hogy megtisztítsa a fémet a gyártási folyamatból származó szennyeződésektől, és ezzel az eljárással biztosítható a burkolórétegeknek a fémfelületekhez való lehető legjobb tapadását. Ez az eljárás garantálja az említett szerkezet optimális védelmét.

Pekingben az építés alatt álló Chaoyang Park Plaza egyedülálló módon újradefiniálja a központi kerület horizontját. A komlexum 4 irodaházat és 2 lakóépületet foglal m ajd magában, melyek a hagyományos kínai festészet klasszikus tájképeinek körvonatait idézik. Az irodaházakat az idő múlása miatt erodálódott kövek formájában tervezték, illetve a lakóépületeket kifejezetten úgy tervezték és helyezték el, hogy egy hegyi erdő benyomását keltsék. Az építészek kreativitásának és a munkálatok legkorszerűbb technikai kivitelezésének köszönhetően az összes normális határt túllépték.

Íme, így fog kinézni a komplexum a munkálatok befejezését követően:

Chaoyang Park Plaza

Prémium minőségi termékeket ajánlunk, szilárd, hosszú távú, erős kapcsolatot építünk ki ügyfeleinkkel

GritSablare

Constanța Tengeri Kikötő, Kapu 2, SORENA Platform, Constanța, Románia


Telefon: 0630 9398550