Professzionális homokfúvási szolgáltatások
A homokfúvási eljárás a fém, kő, üveg vagy más szilárd fém felületek tisztítását vagy a végső réteg kialakítását jelenti. Az eljárás a csiszoló részecskéknek a tisztítandó vagy felújításra szoruló felületre juttatásából áll.

Professzionális homokfúvási szolgáltatások

  • Homokfúvási munkálatokat végzünk a Constanța Kikötőben található raktárunkban;
  • Nagyobb munkálatok kivitelezését Románia területén belül bárhol vállaljuk;
  • A leghatékonyabb csiszoló anyagokat használjuk homokfúvási munkáinkhoz: acél sörét, vörös gránát, Nikkel salak, megfelelő szemcsézettség alkalmazásával, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

A fémfelületek alapozását vagy festését megelőző homokfúvó munkálat különösen nagy fontossággal bír. Az utólagos felületkezelések hatékonysága attól függ, hogy milyen hatékonyan távolítja el a felületre rakódott szennyeződéseket. Éppen ezért, a homokfúvó munkálatok során megfigyelt leglényegesebb paraméter a tisztítás szintje. A csiszolóanyag átmérőjét a kezelendő felület típusa és a kívánt eredmény függvényében kell kiválasztani.

Professzionális homokfúvó szolgáltatások
  • A homokfúvási eljárás során a kezelt felületről eltávolítják a rozsda-, festékmaradványokat és egyéb szennyeződéseket. Ha a tisztítást nem megfelelő módon végzik el, a visszamaradó lerakódások továbbra is károsítják a felületet, valamint csökkentik a festék vagy más utókezelés nyújtotta védelmet;
  • Függetlenül ezeknek a felületkezeléseknek a minőségétől, nem tudnak megfelelő védelmet biztosítani a fém felületeknek, ha a homokfúvást nem megfelelően hajtották végre;. A megfelelő homokfúvással nyert felület tökéletes alapot képez a polírozáshoz, permetezéshez, horganyzáshoz vagy más felületvédő eljáráshoz. A kémiai eljárásokkal szembeni előnye abban áll, hogy a homokfúvási eljárást követően a felületen nem maradnak kémiai anyagmaradványok. Ugyanakkor, a homokfúvás növeli a felület tapadását, ezáltal megkönnyíti a festék vagy alapozó felvitelét;
  • Ezzel a módszerrel az anyag új életre kel és visszanyeri eredeti kinézetét. A kiváló hatásnak köszönhetően a csiszolóanyagokkal kivitelezett homokfúvás ajánlott minden felülettípus kezelésére.
Megbízható partner nagyszabású homokfúvási munkálatokhoz

Vélemények

A szállítást világszerte biztosítjuk
Világszerte szállítunk a legversenyképesebb árakon.

Prémium minőségi termékeket ajánlunk, szilárd, hosszú távú, erős kapcsolatot építünk ki ügyfeleinkkel

GritSablare

Constanța Tengeri Kikötő, Kapu 2, SORENA Platform, Constanța, Románia


Telefon: 0630 9398550