A homokfúvási eljárás a fém, kő, üveg vagy egyéb szilárd felületek tisztítását vagy kialakítását eredményezi. Az eljárás a csiszolóanyagoknak a tisztítandó vagy felújítandó felületekre való erőteljes sugárzásából áll.

Professzionális homokfúvó szolgáltatások

  • Homokfúvó munkálatokat végzünk a Constanța Kikötőben található raktárunkban;
  • Nagyobb munkálatok kivitelezését vállaljuk Románia területén belül;
  • A leghatékonyabb csiszolóanyagokat használjuk a homokfúvó munkálatok kivitelezéséhez: acél sörét, vörös gránát, hamuforgács, valamint a megfelelő szemcsetípust alkalmazzuk a legjobb eredmények elérése érdekében.

A fémfelületek alapozását vagy festését megelőző homokfúvó munkálat különösen nagy fontossággal bír. Az utólagos felületkezelések hatékonysága a szennyeződések minél hatékonyabb eltávolításának függvénye. Éppen ezért, a homokfúvó munkálatok során követett leglényegesebb paramétert a tisztítás szintje képezi. A homokfúvó vagy csiszolóanyag átmérőjét, típusát a felület típusa és a kívánt eredmény függvényében választjuk ki.

Professzionális homokfúvó szolgáltatások
  • A homokfúvási eljárás során eltávolítják a rozsda-, festékmaradványokat és egyéb szennyeződéseket. Ha a tisztítást nem megfelelő módon vitelezik ki, a szennyeződések és lerakódások továbbra is károsítják a felületet, valamint csökkentik a festék vagy más utókezelés hatékonyságát. Függetlenül ezeknek a felületkezeléseknek a minőségétől, nem tudnak megfelelő védelmet biztosítani a fém felületeknek, ha a homokfúvás nem az optimális paraméterek között történt;
  • A helyes, megfelelő homokfúvással nyert felület tökéletes alapot képez a polírozáshoz, permetezéshez, horganyozáshoz vagy más, egyéb felület megóvó eljáráshoz. A kémiai eljárásokkal szembeni előnye abban áll, hogy a homokfúvási eljárást követően a felületen nem maradnak kémiai anyag maradványok. Ugyanakkor, a homokfúvás növeli a felület tapadását, ezáltal megkönnyíti a festék vagy alapozó felvitelét;
  • Ezzel a módszerrel a felület életre kel és visszanyeri kinézetét. Az elérhető kiváló hatásnak köszönhetően a kiváló csiszolóanyagokkal kivitelezett homokfúvás ajánlott eljárás minden felülettípus kezelésére.
Szállítunk bárhová az ország területén
Országos szinten szállítunk a piac legversenyképesebb árain.
Megbízható partner nagyméretű homokfúvási munkálatokhoz

Prémium minőségi termékeket ajánlunk, szilárd, hosszú távú kapcsolatokat építünk ki ügyfeleinkkel

GritSablare

Termele Romane utca
(az 1 és 2 kapuk között),

Constanța Kikötő az A2 autópálya mentén, Románia