Teljes rendszerek: Alapozók, ipari festékek és lakkok
Alapozó, ipari festék és lakk
A festés védi a különböző szerkezetek elemeit, hosszú távú hatékonyságot biztosít különböző fokú korróziós közegben. Az optimális eredménye elérése érdekében festékkínálatunk speciális összetevőkön alapul, melyek még a nagy mértékben rozsdásofott szerkezeteken is hatnak, miközben figyelembe veszik az alkalmazandó környezetvédelmi jogszabályokat is.

Teljes rendszerek: Alapozók, ipari festékek és lakkok

  • Az optimális eredmény érdekében, a magas minőségi szabványnak megfelelő homokfúvást követően nagy teljesítményű, korrózióálló teljes ipari festési rendszert biztosítunk, nevezetesen: alapozók, ipari festékek és lakkok;
  • Kizárólag világszínvonalú gyártók minőségi festékeit ajánljuk (Jotun, Hempel, International Paints, Novatic, Geholit, Wiemer) a kivitelezett munkálatok minél hosszabb élettartamának biztosítása érdekében.

Homokfúvást követő festés. A környezeti hatásoknak kitett építmények, közművek vagy egyéb berendezések megvédhetők mesterséges festéssel. Ezek a létesítmények minőségi festékekkel fel is újíthatók, gondosan kiválasztott technikával és feltételekkel. Az optimális minőségi szabványt önmagában a helyes festés előtti felületkezelés és az összes festési fázisd gonod ellenőrzése biztosítja. A sikeres projektek eléréséhez a legkiválóbb minőségű festékek teljes skáláját kínáljuk.

Az ipari festékek típusai

Infrastruktúrához használt festékek
InfrastrInfrastruktúrához használt festékek
Az infrastruktúrához használt festékeink különböző változatokban elérhetők, valamint megfelelnek a levegő, víz és talajvédelmi követelményeinek. Ez a festéktípus tartósságot, szép megjelenést és kopásállóságot biztosít a nagyméretű projektek számára a szárazföldön, a talajszint vagy a víz alatt egyaránt. Kínálunk magas fedőképességű ipari festékeket középületekhez, kikötőkhöz, repterekhez, hidakhoz, darukhoz, vasúti személy- vagy teherszállító vagonokhoz, kitermelő vagy feltáró munkagépekhez.

Energiaiparban használt festékek
Energiaiparban használt festékek
Az energiaiparban használt speciális festékek nagyfokú védelmet nyújtanak a nukleáris és szélenergia berendezéseinek, szárazföldi vagy tengeri alapon rögzített turbináknak és kamráknak. Ugyanakkor nagy fokú védelmet biztosítanak az olaj- és gázkitermelésben használt gépeknek is. A kifejezetten az energiaiparhoz kifejlesztett professzionális festékek széles skáláját kínáljuk, melyekkel hosszú távon biztosítjuk a szárazföldi és tengeri szerkezetek védelmét.

Vegyipari festékek
Vegyipari festékek
Színek és struktúrák széles választékával, a vegyiparban alkalmazott festékek kiváló teljesítménnyel rendelkeznek bármilyen felhasználáshoz. Az általunk kínált festékek speciális mechanikai tulajdonsággal rendelkeznek, ellenállnak magas hőmérséklettel, oxidációval és az erősen savas környezettel szemben. Minden alkalmazásnál erős színeket és magas szintű rezisztenciát ajánlunk.

Tűzálló festék
Tűzálló festék
A tűzálló festék különleges festékfajta, mely megvédi a felületet, amelyre alkalmazták a tűz esetén fellépő nagyon magas hőmérséklettel szemben. Szerkezet oldószerre vagy vízre alapul, a tűzre úgy reagál, hogy nem éghető, tökéletesen szigetelő habot képez, amely késlelteti a hő terjedését. A tűzálló festéket speciális munkakörnyezetben, melyhez biztosítjuk a szükséges minőségi szabványokat, annál is inkább, mivel ez a festéktípus hosszú élettartamú és környezetbarát.

Epoxi festékek
Epoxi festékek
Az epoxi festékek kétkomponensű, gyanta-alapú festékek, oldószerrel vagy anélkül, melyet csillogás és keménység jellemez. Könnyű, közepes és erős közlekedésnek kitett padlókon alkalmazzák. Vegyi és mechanikai ellenállást, maximális tapadást, folyamatos réteget biztosít, és könnyen karbantartható. Az általunk kínált epoxi festékek alkalmasak üzemcsarnokok, osztálytermek, üzlethelyiségek, irodák, egészségügyi és élelmezéssel kapcsolatos létesítmények, raktárak, kereskedelmi és kiállítási terek, magánterek, uszodák felületének fedésére.

Porfesték
Porfesték
Modern, környezetbarát festék, majdnem nulla illékony szervesanyag kibocsátással. Így nem szennyező hatású és nem termel hulladékot. Ellenálló a mechanikai és vegyi hatásokkal, valamint magas hőmérséklettel szemben; A felületeknek, melyeken alkalmazzák, nagyobb ellenállást biztosít tűz és robbanás ellen. Megfelelő festő felszereléssel alkalmazva biztonságos és tiszta munkakörülményeket kínál, 98%-os arányban felhasználható. A porfesték-réteg alkalmazásával és a festő felszerelés időszakos karbantartásával kiváló minőségű eredmény érhető el, az ellenállás és védő képesség terén egyaránt.

Mosható festék
Mosható festék
A mosható festék akár 1000 mosásnak is ellenáll, könnyen alkalmazható és nagy fedőképességgel rendelkezik. Száradási ideje rövid, a színtartomány több száz különböző árnyalatot tartalmaz. Alkalmas olyan felületekre, mint a vakolatok, beton, gipszkarton, és a legjobb megoldást jelenti mindenkinek, mivel a lakások festése során is a leggyakrabban használt festék. Egyszerű vagy speciális adalékkal ellátott mosható festékek széles skáláját kínáljuk és forgalmazzuk a technológiai fejlődésnek megfelelően. Ezen kívül ez a festéktípus párás környezetben ellenáll a penésznek, véd a súrlódással, sárgulással, foltokkal és karcolásokkal szemben.

Alkid festékek
Alkid festékek
Gyakran használt gyanta alapú festék különböző acél, fa, alumínium szerkezetek, vakolati elemek, tetők, vízelvezető csövek, csatornák kezelésére és díszítésére alkalmas. Az alkid festéket beltéri és kültéri felületekre egyaránt javasoljuk, ugyanis jó penetrációs tulajdonságokkal rendelkezik a bevonat pórusaiba, ugyanakkor a légköri változásoknak ellenálló erős ragyogással is rendelkezik. Ez a festéktípus kiváló fedőképességgel rendelkezik, elérhető több száz színárnyalatban, így tökéletes megoldást jelent bármilyen felületre.
A szállítást világszerte biztosítjuk
Világszerte szállítunk a legversenyképesebb árakon.
Kiváló minőségű ipari festékeket kínálunk

Vélemények

A szállítást világszerte biztosítjuk
Világszerte szállítunk a legversenyképesebb árakon.

Prémium minőségi termékeket ajánlunk, szilárd, hosszú távú, erős kapcsolatot építünk ki ügyfeleinkkel

GritSablare

Constanța Tengeri Kikötő, Kapu 2, SORENA Platform, Constanța, Románia


Telefon: 0630 9398550