Professzionális homokfúvó anyagok

Több, mint 3500 tonna homokfúvó anyag raktáron

Lásd az összes homokfúvó anyagot

A homokfúvásnál használt anyagok visszanyerése semlegesítés céljából
Teljes körű hulladékgyűjtési szolgáltatást biztosítunk a csiszolóanyag-hulladék visszanyeréséhez a semlegesítés érdekében.
További részletekért kérjük, keressen fel minket.

GritSablare:
Országos szinten piacvezető a homokfúvó, festő és alapozó anyagok terén

Tevékenységünk 2012-es kezdetétől egészen napjainkig európai alapokból finanszírozott nagyméretű homokfúvási és festési munkálatokhoz kínáljuk a legjobb megoldásokat: Mások mellett a Ruse-híd, Petrobrazi és Petromidia Olajfinomítók, Chevron olajfúró torony, de ugyanakkor közepes és kisebb méretű homokfúvási munkálatokat is ellátunk: gépjármű műhelyek, homokfúvó műhelyek, stb.
A homokfúvási eljárás a fém, kő, üveg vagy más szilárd fém felületek tisztítását vagy a végső réteg kialakítását jelenti. Az eljárás a csiszoló részecskéknek a tisztítandó vagy felújításra szoruló felületre juttatásából áll.

Ipari alapozók, festékek és lakkok teljes rendszere

  • Az optimális eredmény érdekében, a magas minőségi szabványnak megfelelő homokfúvást követően nagy teljesítményű, korrózióálló teljes ipari festési rendszert biztosítunk, nevezetesen: alapozók, ipari festékek és lakkok;
  • Kizárólag világszínvonalú gyártók minőségi festékeit ajánljuk (Jotun, Hempel, International Paints, Novatic, Geholit, Wiemer) a kivitelezett munkálatok minél hosszabb élettartamának biztosítása érdekében.

Professzionális homokfúvási szolgáltatások

  • Homokfúvási munkálatokat végzünk a Constanța Kikötőben található raktárunkban;
  • Nagyobb munkálatok kivitelezését Románia területén belül bárhol vállaljuk;
  • A leghatékonyabb csiszoló anyagokat használjuk homokfúvási munkáinkhoz: acél sörét, vörös gránát, Nikkel salak, megfelelő szemcsézettség alkalmazásával, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

Vélemények

A szállítást világszerte biztosítjuk
Világszerte szállítunk a legversenyképesebb árakon.

A legfrissebb cikkek a homokfúvás anyagairól

GritSablare homokfúvás, vízsugaras vágás,öntödei és hegesztői adalékanyagok
GritSablare, az ipari területek modern kereskedelmi partnere: homokfúvás, vízsugaras vágás, öntödei és hegesztői adalékanyagok
A kereskedelem az emberi társadalmak fejlődésének egyik fő katalizátora,az emberek és népcsoportok közötti kapcsolatok kiépítésének és fejlesztésének elősegítője, mérföldkő abban az egyensúlyban...
PRÉMIUM nátrium-bentonit
PRÉMIUM nátrium-bentonit: a világ legjobb bentonitja a komplex geometriájú öntödei alkatrészekhez
A geológusok meghatározása szerint egy kolloid agyagból képződött kőzet, magas montorillonittartalommal, a smektitek kategóriájába tartozó ásványi anyag.
GritSablare, Gazdaságos megoldások homokfúváshoz és felülettisztításhoz
A GritSablare országos piacvezetőként biztosít professzionális szóróanyagokat ama romániai vállalatok számára, amelyek speciális kezelésekhez...
Hogyan lehet megelőzni a munkahelyi tüdőbetegség (szilikózis) kockázatát a homokfúvás terén
Jelenleg a tüdőbetegségek egyre gyakrabban fordulnak elő, és világszerte továbbra is közegészségügyi problémát jelentenek.

Prémium minőségi termékeket ajánlunk, szilárd, hosszú távú, erős kapcsolatot építünk ki ügyfeleinkkel

GritSablare

Constanța Tengeri Kikötő, Kapu 2, SORENA Platform, Constanța, Románia


Telefon: 0630 9398550