Szögletes Nikkel Salak Homokfúváshoz Nickel Slag

Szögletes forma

Szögletes Nikkel Salak homokfúváshoz

A GritSablare által forgalmazott homokfúvó anyagokat kiváló minőség jellemzi. Ez a minőség tükröződik az átlag fölötti élettartamban, az igen nagy termelékenységben és értékmegőrzésben.

Szögletes Nikkel Salak Homokfúváshoz
Nickel Slag

 • A leggazdaságosabb anyag kültéri homokfúváshoz: hidak, tengerjáró hajók, hajógyárak, olajfúró tornyok, középületek, épülethomlokzatok, fém vezetékek, gépjármű felnik és egyéb alkatrészek.
 • A legtöbb felületre alkalmazható: fém, tégla, kő, beton, fa, stb.;
 • Alkalmazás: homokfúvás, kerámiaipar, nem vasbeton, csúszásgátló útburkolat, innovatív építési anyagok, stb.
Szabvány:
ISO: 11126-5
Radioaktivitási
tanúsítvány
Környezetbarát
termék
Az EU élelmiszer-
irányelveinek
megfelelő
Újrahasznosítás
 • Újrafelhasználható anyag, a felhasznált anyag kb. 60%-a [7/60 Mesh].
Típusok
 • 7/60 Mesh [0,2 mm – 2,8 mm]
 • 18/60 Mesh [0,2 mm – 1,5 mm]
 • 30/60 Mesh [0,2 mm – 0,6 mm]
Kiszerelés
 • 1,5 tonnás Big Bags
  [Típusok: 7/60 és 18/60 Mesh]
 • 25 kg-os zsákok
  [Minden típusnál]
Megjegyzés
 • Az anyag száraz helyen tárolandó.
A homokfúvásnál használt anyagok visszanyerése semlegesítés céljából

Teljes körű hulladékgyűjtési szolgáltatást biztosítunk a csiszolóanyag-hulladék visszanyeréséhez a semlegesítés érdekében. További részletekért kérjük, keressen fel minket.

Szögletes Nikkel salak leírása

Kültéri homokfúvás
Kültéri homokfúvás
 • A GritSablare által forgalmazott Nikkel salak speciális granulált termék éles szélekkel. A szemcsék szabálytalan alakúak, nagy keménységgel és speciális súllyal rendelkeznek. Ezek a speciális tulajdonságai teszik lehetővé, hogy a csiszoló forgács kiváló teljesítményt nyújt a fém felületek homokfúvása, valamint a tégla és kő felületek tisztítása során. A terméket ugyanakkor alkalmazzák középületekhez és speciális munkák során, mint például a műemlék- vagy örökségvédelem részét képező épületek felújítása.
 • Ez a termék kiváló minőségű, speciális tulajdonságokkal rendelkezik a rozsda, régi festékrétegek, lerakódások tisztítása terén, illetve a felületek utólagos korróziógátló kezelésének előkészítésére: új festék és alapozó, stb. alkalmazásakor.
 • A Nikkel salak csiszolóanyag nyersanyaga a pirometallurgiai salak, melyet a laterit (vörös agyag) elektromos kemencében való olvasztásával nyernek. Kémiai szempontból vas-szilikát kompozit termék, mely kis mennyiségben alumíniumot, kalciumot és magnéziumot tartalmaz. A pirometallurgiai eljárásból származó salakot ezt követően vízzel lehűtik és granulálják. Az így kapott terméket speciális berendezésekbe szállítják, és dolgozzák fel, ahol megkapja végső formáját és csomagolják.

A használt csiszolóanyag visszanyerése

Vállalatunk arra törekszik, hogy csökkentse a tevékenységeinek a környezetre gyakorolt káros hatását, azáltal hogy környezetbarát homokfúvó anyagokat és berendezéseket, felszereléseket ajánl.

Továbbá, teljes körű hulladékgyűjtési szolgáltatást biztosítunk a homokfúvó munkálatok során keletkezett Nikkel salak környezetbarát módon történő megsemmisítése érdekében, tiszteletben tartva a begyűjtésre és újrafelhasználásra vonatkozó rendelkezéseket és szabványokat.

INGYENES
Szolgáltatás

INGYENES visszanyerési szolgáltatást biztosítunk a vállalatunk által forgalmazott Nikkel salak megsemmisítése érdekében. *

* Az ajánlat nem tartalmazza a szállítási és kezelési költségeket.

A szállítást és kezelést a Nikkel salak visszanyerésére kínálható legversenyképesebb árakon biztosítjuk.

További információkért, kérjük, keressen fel minket, itt!

Nikkel Salak
7/60 Mesh [0,2 mm – 2,8 mm]
Ennek a Nikkel salaknak az előnye, hogy újrahasznosítható. A tökéletes csiszolóanyag erőteljes homokfúváshoz, mindenféle felületre.
Kiszerelés: 1,5 tonnás Big Bag zsákok, 25 kg-os zsákok
Nikkel Salak
18/60 Mesh [0,2 mm – 1,5 mm]
Az olaj- és gáz csövek és vezetékek homokfúvására leginkább ajánlott anyag, azok belső és külső falain egyaránt.
Kiszerelés: 1,5 tonnás Big Bag zsákok, 25 kg-os zsákok
Nikkel Salak
30/60 Mesh [0,2 mm – 0,6 mm]
Különösen érzékeny felületek kezelésére ajánlott csiszolóanyag, melyek könnyen sérülnek és speciális körültekintéssel kezelendők.
Kiszerelés: 25 kg-os zsákok
Fizikai tulajdonságok
Az anyag kémiai neve: FeNi-ERF salak (FeNi-származék)
Vegyi anyagok családja: Komplex szilícium sók
Alak: Sok oldalú, éles szélekkel rendelkező részecskék
Fizikai állapot: Szilárd részecskék
Szín: Sötét szürke
Szag Szagtalan
Keménység 6,5 Mohs-skálán
Folyadékok hőmérséklete: (kb.) 1350°C
Forráspont: (kb.) 2875°C
Molekuláris tömeg: 1,7
Sűrűség (kb.) 1,7 g/cm3
Oldhatóság Nem oldódik vízben
Kémiai stabilitás: Stabil
Kémiai összetevők
SiO2: 37,90
FeO: 23,69
Al2O3: 7,61
MgO: 7,48
CaO: 5,59
Fe2O3: 39,54
Cr2O3: 0,58 mg/kg
S: <0,10
Nichel: 40 mg / kg
Fe (total): 39,54
Szabvány:
ISO: 11126-5
ISO 11126-5 – A megmunkálandó acél anyagok előkészítése festék és más, ahhoz kapcsolódó anyagok alkalmazása előtt – Leírások a nem fémes homokfúvó csiszolóanyagokhoz.
Radioaktivitási tanúsítvány
A radioaktivitás vizsgálata (Gamma spectrometrikus mérés), kiállította a TÜV Rheinland LGA Bautechnik GmbH: A Nikkel salak megfelel az EU élelmiszerekre vonatkozó irányelvének.
Környezetbarát termék
Az alkalmazott tesztek értelmében a FeNi-ERF salak nem toxikus anyag. Az összes vizsgált paraméter az USA Környezetvédelmi Ügynökség által meghatározott toxicitási mutatók alatti. Normál kezelési és felhasználási körülmények között a termék nincs káros hatással az egészségre vagy a környezetre. Biztonságos termék, mivel nem tartalmaz nehézfémeket vagy más egészségkárosító anyagokat. A GritSablare által forgalmazott Nikkel salak környezetvédelmileg tanúsított termék az LGA QualiTest GmbH, Németország által.

Szögletes Nikkel salak felhasználása

Hajógyártás
Hajógyártás
A Nikkel salak sikerrel alkalmazható az új tengerjáró hajók festését megelőző homokfúvási eljárásban. Ugyanakkor, jó teljesítményt nyújt a javítást vagy karbantartást igénylő hajók felújítási munkálatai során, eltávolítja felületükről a rozsdát és minden más szennyeződést. Az eljárást követően, a tengerjáró hajók felületén alkalmazott későbbi felületkezelő eljárások hatékonysága jelentősen megnő.

Műemlék- vagy örökségvédelmi épületek felújítási munkálatai
Műemlék- vagy örökségvédelmi épületek felújítási munkálatai
A hamuforgáccsal történő homokfúvás visszaállítja a történelmi épületek vagy más régi épületek épülethomlokzatát, melyek nem megfelelő módon voltak karbantartva, illetve a homlokzatuk felülete megbomlott. Ezekben az esetekben ajánlott a homokfúvás, ugyanis nem gyakorol közvetlen mechanikai erőkifejtést az épület szerkezetére, ezáltal megőrzi annak integritását.

Vasúti sínek és fémhidak
Vasúti sínek és fémhidak
Az ilyen szerkezetek esetében különösen fontos a rehabilitációs munkálatok magas színvonalú kivitelezése. A rozsda és szennyeződések eltávolítására a Nikkel salak használata optimális tisztítást biztosít a szükséges javítási és karbantartási munkálatok sikeres kivitelezése érdekében. A fém hidak tekintetében, a homokfúvás végrehajtása a megfelelő paraméterek között csökkenti a felületek befedéséhez szükséges festék mennyiséget.

Gépjármű, utánfutó, gépalkatrészek újra fényezése
Gépjármű, utánfutó, gépalkatrészek újra fényezése
A Nikkel salak segítségével eltávolítható a rozsda és egyéb szennyeződések az alvázból és a különféle fém alkatrészekből a gépek pótkocsik vagy gépjárművek esetén. A homokfúvást követően ezek a berendezések és alkatrészek hatékonyan felújíthatók, ezáltal növelve élettartamukat.

Homokfúvás nyitott terekben
Homokfúvás nyitott terekben
Egyéb alkalmazások:
 • Kőolaj finomítók és olajtároló létesítmények fémelemeinek homokfúvása;
 • Tengeri fúrók és kitermelő platformok fém elemeinek homokfúvása;
 • Épület modulok;
 • Ipari eljárások;
 • Középületek;
 • Hidrotechnikai szerkezetek;
 • Különféle építkezési és javítási munkálatok: acélszerkezetek, csövek és szelepek, csapok stb.

A szögletes Nikkel salak felhasználói biztonsága

A homokfúvásra használt Nikkel salak biztonságos anyag, a szokványos kezelési és felhasználási körülmények között a FeNi-ERF salak nincs káros hatással az egészségre és a környezetre. Az állatkísérletek és az epidemiológiai vizsgálatok is azt mutatják, hogy a FeNi-ERF salak potenciálisan nem rendelkezik rákkeltő hatással.

Ha a termék bőrrel érintkezik, mossa le a területet vízzel és puha szappannal. Szembe kerülés esetén távolítsa el a kontaktlencsét (ha ilyet visel), és mossa ki a szemét vízzel. A termék kezelése során viseljen egyéni védőfelszerelést és tegye meg a megfelelő intézkedéseket az anyag kiömlésének elkerülése érdekében. A munkaterület megtisztítása során igyekezzen minél kevesebb port keltve seperni, és a hulladékot gyűjtse egy tartályba, például kisebb zsákba.

Ha a terméket közvetlen érintkezéssel kell kezelnie, viseljen munkavédelmi kesztyűt a bőrrel való tartós érintkezés elkerülése érdekében. Egyéb ajánlott védőfelszerelés a védőszemüveg és a légzőkészülék, ha a levegőben lévő pormennyiség meghaladja az előírt expozíciós határértékeket.

A tüdőbetegségek súlyosbodhatnak az anyag használatát követő magas porkoncentrációnak való kitettség következtében. A por hosszú távú belélegzése csökkentheti a tüdő öntisztítási képességét, ami légzési problémákhoz vezethet, valamint növeli a légzőszervi megbetegedésre való hajlamot.

A FeNi-ERF salak kémiailag stabil anyag. Amikor a FeNi-ERF salak vízben oldódik, Cl ionokat szabadít fel. Ez szemirritációt okozhat, és az ezeknek az ionoknak kitett tartós expozíció allergiás bőrreakciót okozhat a bőrön, különösen az érzékeny személyeknél. A FeNi-ERF salak nem potenciális rákkeltő hatású anyag.

Az alkalmazott tesztek értelmében a FeNi-ERF salak nem toxikus anyag. Az összes vizsgált paraméter az USA Környezetvédelmi Ügynökség által meghatározott toxicitási mutatók alatt teljesített.. Az ügyfél felelős az anyag felhasználást követő megfelelő kezeléséért, betartva az importáló ország megfelelő rendelkezéseit. A szállítás normál körülmények között történhet, a FeNi-ERF salak inert, nem veszélyes anyagként nyilvántartott.

A leghatékonyabb csiszolóanyag a kültéri homokfúváshoz

Vélemények

A szállítást világszerte biztosítjuk
Világszerte szállítunk a legversenyképesebb árakon.

Prémium minőségi termékeket ajánlunk, szilárd, hosszú távú, erős kapcsolatot építünk ki ügyfeleinkkel

GritSablare

Constanța Tengeri Kikötő, Kapu 2, SORENA Platform, Constanța, Románia


Telefon: 0630 9398550