Homokfúvás alkalmazása az innovatív szerkezetekben

A homokfúvási eljárás az üvegfelületnek a fém tartóvázhoz való összecsatolásával létrehozott innovatív szerkezetek kivitelezésében lényeges szakaszt képez.

A látványos kialakításon túl lényeges, hogy ezek a szerkezetek nagyon jó ellenállást és kiterjedt élettartamot tanúsítsanak, ami közvetlenül függ a kivitelezési munkálatok minőségétől. A homokfúvás megtisztítja a fémet a gyártási folyamatból származó szennyeződésektől, és ezzel az eljárással biztosítható a burkolórétegeknek a fém felületekhez való legjobb tapadása. Ez az eljárás garantálja a fém szerkezet optimális védelmét.

Pekingben az építés alatt álló Chaoyang Park Plaza egyedülálló módon újradefiniálja a központi kerület horizontját. A komlexum 4 irodaházat és 2 lakóépületet fog tartalmazni, melyek a hagyományos kínai festészet klasszikus tájképeinek körvonatait idézik. Az irodaházakat az idő múlása miatt erodálódott kövek formájában tervezték, illetve a lakóépületeket kifejezetten úgy tervezték és helyezték el, hogy egy hegyi erdő benyomását keltsék.

Az építészek kreativitása és a munkálatok legkorszerűbb technikai kivitelezése által lényegesen túllépi a szokványos határértékeket.

Íme, így fog kinézni a komplexum a munkálatok befejezését követően:

Chaoyang Park Plaza

Prémium minőségi termékeket ajánlunk, szilárd, hosszú távú kapcsolatokat építünk ki ügyfeleinkkel

GritSablare

Termele Romane utca
(az 1 és 2 kapuk között),

Constanța Kikötő az A2 autópálya mentén, Románia