A kiváló minőségű homokfúvó anyagok fontossága a munkálatok hatékony kivitelezésében az épületekben és a műhelyekben

Minőségi homokfúvó anyagok építőtelepek és műhelyek munkálataihoz

A tevékenység gondos és figyelmes megszervezése az épületen vagy egy egyszerű műhelyben döntő szerepet játszik a tervezett munkamennyiség időben, késedelem és pénzügyi veszteség nélküli elkészítésében. A homokfúvó műveletek sem képeznek kivételt a szabály alól. A tisztítási, sorjázási, kivitelezési, keményítési, csiszolási, homokfúvási, köszörülési stb. munkálatok sokaságának szigorú kivitelezési határidőkkel és magas minőségi követelmények mellett történő jó végrehajtása érdekében szükséges a gondos tervezés, az elkötelezett csapat, professzionális homokfúvó felszerelések és kiváló minőségű homokfúvó anyagok.

A felhasznált homokfúvó anyagok minősége jelentős mértékben befolyásolja az összes homokfúvási és tisztítási művelet sikerét a fémes vagy nem fémes előkészítési felület típusától függetlenül. A kiváló minőségű homokfúvó anyag kiválasztásakor a ferlületkezelésben jártas profi telephely-vezető a termékek egyes speciális jellemzőit veszi figyelembe:

  • A homokfúvó anyag gyártására szolgáló nyersanyagnak szabályozott eredetigazolással kell rendelkeznie, valamint a gyártási folyamatnak meg kell felelnie az összes műszaki minőségi szabványnak, annak érdekében, hogy megőrizze az anyag keménységi jellemzőit és változatlan kémiai összetételét az idő múlásával. A GritSablare által forgalmazott, vízsugaras vágáshoz ajánlott vörös gránát speciálisan a vízsugaras vágógépek számára tervezett anyag, amely a részecskék keménységi, sűrűségi, omlóssági és formai jellemzőinek egyedülálló sorozatát kínálja, maximalizálva a vízsugaras vágógépek vágási sebességét.
  • A kiváló minőségű csiszolóanyag használata jelentős pénzügyi megtakarítást tesz lehetővé a beszerzési és szállítási költségek terén. Kiváló minőségű homokfúvó anyag használata esetén lényegesen kisebb csiszolóanyag mennyiséget használnak fel, összehasonlítva a szokványos homokfúvó anyaggal. Ugyanígy, a további megtakarítás érdekében figyelembe kell venni nagy mértékben újrafelhasználható anyag alkalmazását. A GritSablare által forgalmazott prémium acél sörétek krómötvözettel dúsítottak, rendkívül nagy keménységgel rendelkeznek (> 64 HRC), és több mint 1100 homokfúvási ciklusban újra felhasználhatók (Erwin teszt), ideálissá téve a gyors és hatékony homokfúvási műveleteket. A hulladék acélból (régi és rozsdás vas) készült hagyományos acél sörétektől eltérően, a prémium acél sörétek a csapágygyártás során felhasznált kiselejtezett acélhulladékból készülnek, mely nagyon hosszú élettartamot biztosít.
  • Az anyag nem változtathatja meg a homokfúvott felület kémiai szerkezetét, ami lényeges tényező az INIX, alumínium, cink, sárgaréz vagy más nem vastartalmú anyagok kezelése esetében. A GritSablare által forgalmazott szögletes és hengeres INOX sörétek nem szennyezik vassal vagy rozsdával a kezelt felületeket, ideálisak a homokfúvási és felület keményítési műveletekhez, újra felhasználhatók több mint 800 műveleti cikluson keresztül, ajánlottak homokfúvó fülkékben és kamrákban végrehajtott műveletekhez.
  • A homokfúvó anyagnak környezetbarátnak, szilikátoktól mentesnek kell lennie, nem lehet toxikus az emberi egészségre és a környezetre. A GritSablare által forgalmazott szögletes Nikkel salak (nikkelsalak) tanúsított környezetbarát termék (a radioaktivitás viszgálata az európai irányelveknek és az ISO: 11126-5 szabványnak megfelelően), az egyik leggazdaságosabb kültérben alkalmazható homokfúvó anyag, amely használható hidak, tengerjáró hajók, hajógyárak, olajfúró tornyok, középületek, homlokzatok, fémvezetékek, gépjármű alkatrészek és felnik homokfúvásához.
  • A homokfúvó anyag kiválasztásakor egy másik tényező az anyagszükséglet folyamatossága, időben, a késedelmek elkerülésével a telephelyeken vagy a műhelyben folytatott munkálatok kivitelezése során. A GritSablare országos szinten vezető szerepet tölt be a kiváló minőségű homokfúvó anyagok forgalmazásában, tartalékát több mint 3500 tonna csiszoló anyag képezi és a megrendelt termékek időben történő kiszállításához szükséges hatékony infrastruktúra. Ugyanakkor a GritSablare célja a szilárd és hosszú távú együttműködési kapcsolatok kialakítása üzleti partnereivel.

A homokfúvási műveletek időben történő kivitelezése egyszerre cél és szükségszerűség minden építőtelep és homokfúvó műhely számára. A tevékenység és a munkálatok hatékonnyá tétele minőségi homokfúvási megoldásokkal az első lépést képezi ennek a célnak a megvalósításában.

Prémium minőségi termékeket ajánlunk, szilárd, hosszú távú, erős kapcsolatot építünk ki ügyfeleinkkel

GritSablare

Constanța Tengeri Kikötő, Kapu 2, SORENA Platform, Constanța, Románia


Telefon: 0630 9398550