Kültérben használt mobil homokfúvó beüzemelése: Alkalmazás és tulajdonságok

Külső térben használt mobil homokfúvó berendezések

A homokfúvó berendezések valós segítséget jelentenek számos kis és nagyméretű ipari tevékenység során. A mobil homokfúvóberendezés a legnagyobb rugalmasságot kínálja egy sor felületi előkészítő munkálat elvégzéséhez fém alkatrészeken, mint a felületek alapozásra előkészítése, régi festék- és szennyeződésrétegek eltávolítása, rozsda és szennyeződés letisztítása. Az ilyen mobil berendezések egyik lényeges előnye, hogy a munkálatok közvetlenül a munkavégzés végezhetők el, anélkül hogy a homokfúvott tárgyakat el kellene mozdítani az eredeti helyükről.

A homokfúvó felszerelések hasznossága az ilyen típusú felszerelések hatékonyságának és sokoldalúságának köszönhető, ugyanis alkalmasak számos felülettípus kezelésére: fém, tégla, beton, kő, gránit, üveg, számos csiszolóanyag alkalmazásával: szögletes Nikkel salak, vörös gránát, fehér vagy barna olvasztott alumínium.

Ezek a mobil homokfúvó felszerelések ideálisak szinte bármilyen típusú fém felületkezelésére: rozsda és a korróziós hatások eltávolítása a kőolaj tartályokról, vezetékekről és csövekről (mind kültéri, mind beltéri), tengerjáró hajókról, hidakról, kőolaj- és földgáz ipari fém szerkezetekről, tengeri kőolaj platformokról, finomítókról, elektromos és vízi erőművekről.

Jelenleg a professzionális mobil homokfúvó felszerelések előnye, hogy nem termelnek port homokfúvás során, ami lehetővé teszi kültéri és beltéri biztonságos használatukat (műhelyek). Például, a gépjármű szervizekben a homokfúvó felszereléseket elsősorban a gépjármű karosszéria régi festékrétegének eltávolítására és számos gépjármű alkatrész és szerszám tisztítására használják.

A mobil homokfúvó felszereléseket széles körben használják építési munkálatokban és épületek homlokzatának, kő és tégla falazatának felújítási munkálataiban, műemlékek felújításában, betonteraszok tisztításában és felújításában, kősétányok, medencék belsejének felújításában. Ugyanakkor felújíthatók kovácsoltvas vagy fa kültéri bútorok, kerti filagóriák és egyéb kültéri dekorációs elemek.

Számos mobil homokfúvó berendezés létezik különböző felszereltséggel ellátva, a legmegfelelőbb kiválasztása az ön tevékenységéhez fokozott figyelmet igényel. Alapvetően a homokfúvó felszereléseket két csoportba soroljuk: injektoros szívó homokfúvó felszerelések és injektoros magasnyomású tartállyal rendelkező homokfúvó felszerelések.

Az injektoros szívó felszerelések lényeges hátránya, hogy a munka során nem szabályozhatók teljes pontossággal, ugyanis nem lehetséges a csiszolóanyag adagolásának ellenőrzése. Az ilyen berendezések esetében a homokfúvó pisztoly két tömlőhöz van csatlakoztatva, az egyik a sűrített levegőhöz és a másik a csiszoló anyag adagolását biztosító tömlőhöz, melyet a tartályból közvetlen szívással vesz fel a sűrített levegő hatására.

A nyomás alatti tartállyal ellátott homokfúvó felszerelések a professzionális gépek kategóriájába tartoznak, a homokfúvási folyamat során pontos ellenőrzést tesznek lehetővé, a csiszolóanyag adagolásának és fogyasztásának ellenőrzése révén. A csiszolóanyag hatékony ellenőrzése által a felszerelés lehetővé teszi komplex, kis- és nagyméretű homokfúvási munkálatok végrehajtását, ugyanakkor mintázó és szintező munkálatok elvégzésére is alkalmas, például üvegfelületek esetében. Ezek a felszerelések kisebb átmérőjű fúvókát használnak és kisebb mennyiségű sűrített levegőt igényelnek.

A GritSablare a Gläsner hivatalos képviselője Romániában, a Németországban gyártott, legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelő Gläsner kültéri homokfúvó felszerelések egyedüli forgalmazója. Egy Gläsner homokfúvó felszerelés referenciának számít a homokfúvás terén a homokfúvó felszerelések gyártásában vagy egyéni megrendelések kivitelezésének terén több, mint 40 éves tapasztalatának köszönhetően. A GritSablare a magasnyomású tartállyal ellátott professzionális homokfúvó felszerelések széles skáláját kínálja.

Prémium minőségi termékeket ajánlunk, szilárd, hosszú távú, erős kapcsolatot építünk ki ügyfeleinkkel

GritSablare

Constanța Tengeri Kikötő, Kapu 2, SORENA Platform, Constanța, Románia


Telefon: 0630 9398550