A tengerjáró hajók élettartamának növelése

A tengerjáró hajók élettartamának növelése

A homokfúás jelentősen növeli a tengerjáró hajók élettartamát! Lényeges tényező – különösen, ha az Emma Maersk tengerjáró méretében gondolkozunk – hogy szolgálatból kivonásuk óriási veszteséggel jár.

A maga 400 méteres hosszával és 8 Eiffel-toronyra való acélmennyiségével, az Emma Maersk Triple E a világ legnagyobb teherszállító hajója.

Mivel intenzíven használják lenyűgöző mennyiségű áru szállítására, elengedhetetlen, hogy a gigantikus hajótest optimális működési állapotát folyamatosan megőrizzék. Éppen ezért nagy gondot fordítanak a hajótest fémfelületének korrózió elleni védelmére.

Az alkalmazott védőrétegek hatékonysága ugyanúgy függ a minőségtől, valamint a felület optimális tisztaságától a védőréteg alkalmazását megelőzően.

A hatékony tisztítás hamuforgáccsal kivitelezett homokfúvással valósítható meg, a fémelemek korrózió elleni kezelését megelőzően. Az eljárás következtében a fémfelületek kitűnő tapadással rendelkeznek, és a korrózió elleni védőréteg-kezelés sikeressége is garantált.

Prémium minőségi termékeket ajánlunk, szilárd, hosszú távú, erős kapcsolatot építünk ki ügyfeleinkkel

GritSablare

Constanța Tengeri Kikötő, Kapu 2, SORENA Platform, Constanța, Románia


Telefon: 0630 9398550