GritSablare, az ipari területek modern kereskedelmi partnere: homokfúvás, vízsugaras vágás, öntödei és hegesztői adalékanyagok

GritSablare homokfúvás, vízsugaras vágás,öntödei és hegesztői adalékanyagok

A kereskedelem az emberi társadalmak fejlődésének egyik fő katalizátora,az emberek és népcsoportok közötti kapcsolatok kiépítésének és fejlesztésének elősegítője, mérföldkő abban az egyensúlyban, mely felé összpontosul az áruk iránti kereslet és kínálat a fő kereskedelmi tevékenység fő szereplőin – az eladón és a vevőn – keresztül.A kereskedelmet a legrégebbi idők óta gyakorolják kisebb vagy nagyobb mértékben a világ közel minden civilizációjában, napjainkban elérte a legnagyobb kiterjedési és változatossági formáját (nagykereskedelem, kiskereskedelem, bolti kereskedelem, e-kereskedelem).

A „kereskedelem” szó nemzetközi „kommersz” változata eredetét tekintve a latin „cum” – jelentése ’valamivel’ – és „merx” – jelentése ’áru’ – szavak összekapcsolódásából származik, lényegében a szerkezet szó szerinti jelentése ’áruval’.A kereskedelem több fejlődési szakaszt ismert az őskori időktől kezdődően az emberek közötti kommunikáció kialakulásával egyszerre, a kezdetleges cserekereskedelemmel vagy – modern kori nevén – a barterrel kezdődően, ami azt jelenti, hogy a nagyobb mennyiségben birtokolt termékeket cserélik olyan termékre, amelyre szükség van.Kr. e. a harmadik évezredben a kereskedelem virágzó központjai közül, valamint a szárazföldi vagy tengeri hosszú kereskedelmi utak közül nemzetközi szinten az alábbiak emelkednek ki: a mezopotámiai sumérok az Indus-völgyi Harappa-civilizációval kereskedtek, valamint a föníciaiak – képzett tengerészek lévén – a teljes Földközi-tengeri partvidék mentén élő dél-európai és észak-afrikai népcsoportokkal kereskedetek.Az ősi időkkel összehasonlítva a XIX. és XX. században a kereskedelem mértéke rekordszinten megnövekszik, nagyon változatos termékskálát forgalmaznak, elsősorban a termékek előállítási vagy beszerzési árára, valamint az értékesítési árra fektetve a hangsúlyt.

Jelenleg, a folyamatban részt vevő minden részletre való aprólékos odafigyelés a kereskedelmet művészeti rangra emelte.A kereskedelem már nem csupán adott időpontokban megvalósuló cselekedet, hanem egy aprólékos folyamat, melynek célja az ügyfelekkel való hosszú távú kapcsolatok kialakítása és az ügyfelek hűségének fejlesztése, teljes megoldást kínálva az általuk kifejezett és előterjesztett igényekre: teljes termékválaszték, kiegészítő termékek, vásárlást megelőző és követő szolgáltatások.

A vállalatoknak az ügyfelekkel szemben történő aktuális állásfoglalásával összhangban, a GritSablarekereskedelmi partnerei részére teljes ipari megoldásokat kínál homokfúvás, vízsugaras vágáshoz használt alapanyagok (vörös gránit, csiszoló smirgel), valamint öntödei és hegesztői munkálatok adalékanyaga terén (nátrium bentonit, grafit, olivin).A GritSablare partnerei a homokfúvás és felületkezelés terén egy sikeres üzlethez létrehozásához szükséges teljes infrastruktúrában részesülnek:a legmagasabb minőségű, Németországból származó professzionális homokfúvó berendezések (homokfúvó fülkék, külső homokfúvó berendezések, homokfúvó kamrák,levegő tisztítók), prémium kategóriájú, környezetbarát és nem robbanékony homokfúvó anyagok (szögletes acél sörétek és acél golyók, szögletes és hengeres inoxsörétek, fehér és barna alumínium oxid forgács, üveggolyók, vörös gránát forgács, rézsalak), kiegészítők és fogyóeszközök (fúvókák, légtisztítók),teljes védőfelszerelések, jótállási és jótállási időszakot követő szolgáltatások (berendezések visszavásárlási lehetősége), a homokfúvási és vágási anyagok hulladékhasznosítási és semlegesítési szolgáltatásai.

A GritSablare vállalkozás ügyfele nem csupán egy alapanyagot vagy egy munkaállomást vásárol, hanem a GritSablare által nyújtott, a sikeres üzlet fejlesztéséhez szükséges előnyök láncának öt láncszemét is beszerzi:

  1. Időt vásárol. A GritSablare 3500 tonnát meghaladó készlettel rendelkezik, a szükséges ipari felszereléseket és alapanyagokat rövid időn belül célba juttatja a vállalkozás működésében bekövetkező holt idők kiküszöbölése érdekében.
  2. Know-how-t vásárol. A GritSablare állandóan jelen van a világ szakkiállításain, így a legújabb technológiát és innovációt nyújtja azon az ipari területen, ahol tevékenykedik: homokfúvás, vízsugaras vágás, kohászat és kitermelő ipar.
  3. Tapasztalatot vásárol. Vállalkozásunktöbb, mint 21 éves tapasztalattal rendelkezik, a nemzetközi kereskedelem terén, négy kontinensről – Európa, Ázsia, Észak-Amerika, Dél-Amerika – származó partnerekkel folytatott kereskedelmi kapcsolatok és csereprogramok révén, illetve vállalkozásunk tapasztalata hozzájárul az ügyfelek külső ügyfél-portfóliójának bővítéséhez.
  4. Teljes kereskedelmi szolgáltatások vásárlása. A GritSablare ügyfelei részére technikai segítséget nyújt ipari berendezések telepítésében, műszaki dokumentációt bocsát a rendelkezésükre, jótállást vállal a termékekért, valamint jótállást követő szolgáltatásokat nyújt, például: a korábban vásárolt felszerelések és berendezések visszavásárlási opciója, illetve a homokfúvási szennyeződések hulladékhasznosítási és semlegesítési szolgáltatásai.
  5. Pénzt vásárol az ügyfelekkel közös megegyezéssel megállapított kiterjesztett fizetési határidők által, valamint az ügyfeleknek hosszú távon nyújtott kamatmentes részletfizetési lehetőségek és többszörös kedvezmények által (például: egy homokfúvó felszerelés beszerzése esetén a GritSablarea megrendelt homokfúvó anyagokra 10%-os árengedményt kínál a versenytársak áraihoz viszonyítva, illetve akár 100% kedvezményt a beszerzett felszerelés kapcsolódó fogyóeszközeire, beleértve a védőfelszereléseket is).

A GritSablare célja a tartós és előnyös üzleti kapcsolatok kialakítása és bővítése azáltal, hogy kiváló minőségű termékeket kínál a legelőnyösebb ár-minőség arány mellett.A beszerzési árak viszonylag gyorsan amortizálódnak, ha az ügyfél teljes előnycsomagban és a GritSablare folyamatos támogatásában részesül, amely hosszú távon elősegíti a sikeres ipari vállalkozás fejlesztését.

Prémium minőségi termékeket ajánlunk, szilárd, hosszú távú, erős kapcsolatot építünk ki ügyfeleinkkel

GritSablare

Constanța Tengeri Kikötő, Kapu 2, SORENA Platform, Constanța, Románia


Telefon: 0630 9398550