GritSablare, Gazdaságos megoldások homokfúváshoz és felülettisztításhoz

GritSablare, Gazdaságos megoldások homokfúváshoz és felülettisztításhoz

A GritSablare országos piacvezetőként biztosít professzionális szóróanyagokat ama romániai vállalatok számára, amelyek speciális kezelésekhez, például alapozó és festék felviteléhez készítik elő a felületeket. A homokfúvás a felület-előkészítési folyamat alapvető mozzanata, és számos alkalmazási lehetőséggel rendelkezik az iparban, mint például: régi festék- és rozsdarétegek eltávolítása az olaj- és gáztartályokról, hengerelési reve eltávolítása az új fém alkatrészekről, sorjázás, rozsdamentes acéltartályok tisztítása az élelmiszeriparban, különleges textúrák és mintázatok készítése üveg- és fafelületekre, fémesen csillogó felületek elérése, fémfelületek hidegmegmunkálása és szilárdítása, betonfelületek és fakerítések tisztítása, téglaházak homlokzatainak helyreállítása, laboratóriumi eszközök tisztítása.

Tekintettel a homokfúvás ipari alkalmazási lehetőségeinek sokszínűségére, egyre nagyobb számú, különböző tulajdonságokkal rendelkező szóróanyagra van szükség annak biztosítása érdekében, hogy minden szemcseszórási műveletet a legjobb körülmények között zajlik le, a kezelendő felülettől függetlenül.

Tisztában lévén a román piac szükségleteivel a hatékony szemcseszórási műveletek elvégzéséhez szükséges szóróanyagok típusai tekintetében, a GritSablare a professzionális, környezetbarát és nem mérgező, nemzetközileg elismert és használt szóróanyagok (kevesebb, mint 0,1% szilikát kerül a belélegzendő levegőbe) lehető legszélesebb kínálatát nyújtva siet az e területen tevékenykedő vállalatok segítségére. A GritSablare több mint 10 éves piaci tapasztalattal és széleskörű know-how-val rendelkezik a homokfúvás terén, így tanácsadási szolgáltatásokat nyújt vállalatok részére a szóróanyagokkal kapcsolatosan, illetve hatékony és gazdaságos homokfúvási megoldásokat kínál, az elvégzendő munkálatok típusától függetlenül. A GritSablare által már alapításakor vállalt küldetéssel összhangban ("Gazdaságos homokfúvási és felülettisztítási megoldások"), a vállalat többféle különböző szemcseméretű szóróanyagot kínál partnereinek, amelyek között úgy prémium kategóriájú, mint szabványos szóróanyagok megtalálhatóak. Így, a társaság minden egyes elvégzendő homokfúvási munkálathoz a legjobb ár-minőség arányú homokfúvási megoldást igyekszik kínálni.

A cég által képviselt legfontosabb értékek a hatékonyság és az átláthatóság, amelyek az üzleti partnerekkel folytatott üzleti kapcsolatokban tükröződnek vissza. Hatékonyság alatt a vállalat a következőt érti: a lehető legrövidebb időn belül nagy mennyiségű szóróanyagot kiszállítani, hogy ne okozzon rövidzárlatot és holtidőket partnerei műszaki műveleteinek végrehajtásában. Ugyanakkor, a vállalat hosszú távú, átlátható költségszámítási módszert alkalmaz, nagy mennyiségek megvásárlása esetén pedig törzsvásárlói kedvezményeket, hosszabb lejárati időt, illetve a kamatmentes részletekben való fizetés lehetőségét biztosítja. Eme előnyök révén a GritSablare hosszú távú üzleti kapcsolatokat ápol kereskedelmi partnereivel.

A széleskörű szóróanyag-kínálat mellett, amely a következőket tartalmazza: prémium acélsörét és prémium acélgolyók (kemény gránit és acélfelületek homokfúvó kamrában végzett szórásához és szilárdításához), szögletes formájú rozsdamentes acélsörét és henger alakú rozsdamentes acélsörét (vasszennyezésre érzékeny alumínium-, rozsdamentes acél, réz felületek szórásához és szilárdításához), elektrokorund (fehér alumínium-oxid és barna alumínium-oxid) és vörös gránáthomok a nyílt terekben történő fémszennyezéstől mentes homokfúváshoz, rézsalak a nyílt terekben történő homokfúváshoz, valamint a gyógyszeripari és repülőgépipari finomműszerek homokfúvással történő tisztításához használt üveggyöngyök, a GritSablare a Németországban legmagasabb minőségi színvonalon gyártott Gläsner homokszóró berendezések kizárólagos forgalmazója: szórókamrák és -fülkék, kültéri homokfúvó létesítmények, porszűrők, homokfúvásnál használt védőfelszerelések, finom szórási műveletekhez szükséges berendezések, fogyóanyagok és kiegészítők.

Prémium minőségi termékeket ajánlunk, szilárd, hosszú távú, erős kapcsolatot építünk ki ügyfeleinkkel

GritSablare

Constanța Tengeri Kikötő, Kapu 2, SORENA Platform, Constanța, Románia


Telefon: 0630 9398550