A GritSablare ingyenesen felajánl 2 TONNA szögletes hamuforgácsot vagy 200 KG barna alumínium oxidot egy Németországban gyártott homokfúvó berendezés megvásárlása esetén

Startup a fémipari vállalkozók számára, egy jelentős fejlesztési potenciállal rendelkező üzleti kezdeményezés. Legyen szó akár fémmegmunkáló műhelyről, vas hegesztő és kovácsoló műhelyről, fém felületek karbantartására szakosodott vállalkozásról, esztergáló vagy gépjármű javító műhelyről, közös bennük, hogy feltétlenül védelmezik a fém felületeket a korróziótól, rozsdától és szennyeződésektől, ami ebben az ágazatban a legnagyobb pénzügyi veszteséget okozza.

George F. Hays, a Világ Korróziós Szervezetének (World Corrosion Organization) elnöke által készített tanulmány szerint a globális éves pénzügyi veszteségek mintegy 3%-át a fémfelületek negatív korróziós hatásai okozzák. Egy ilyen tanulmány felhívja a figyelmet a korrózió vagy rozsda hatásainak kitett fémfelületek védőkezelésének, bevonatának feltétlen szükségességére.

A fémfelületek korróziója eltávolításának egyik leghatékonyabb módja a felületek homokfúvása speciális csiszoló anyagokkal. Homokfúvással eltávolítható a fémes felületre rakódott bármilyen jellegű szennyeződés: rozsda, porréteg és az idő múlásával lerakódott szennyeződés, régi festékréteg. Homokfúvást követően a felület tiszta lesz, fémes fényt kap és megfelelően előkészített az utólagos korrózió gátló eljárásokra: alapozás, festés. A fémfelületek homokfúvása homokfúvó felszerelések által történik. Ezek a berendezések elsősorban két típusúak: külső térben használt mobil homokfúvó berendezések és belső térben használt homokfúvó fülkék.

A GritSablare a Gläsner hivatalos partnere Romániában, professzionális, Németországban gyártott, a legmagasabb minőségű műszaki szabványoknak megfelelő homokfúvó berendezéseket forgalmaz. A Gläsner referenciának számít a professzionális homokfúvó berendezések gyártásában, közel 40 éves tapasztalattal rendelkezik ebben az ágazatban. A GritSablare által forgalmazott homokfúvó berendezések közül az alábbiakat említjük:

  • Külső, mobil homokfúvó berendezések: (1) Mobil, injektoros, nyomás alatti Gläsner HL homokfúvó és (2) Injektoros, pormentes, nyomás alatti Gläsner MEGA CLEAN homokfúvó zárt körrel, mindkettő elérhető több méretben,
  • Belső homokfúvó fülkék: (1) Homokfúvó fülke elszívással: Gläsner ECONOMIC, (2) Homokfúvó fülke elszívással: Gläsner SUPER BABY és (3) Nyomás alatti homokfúvó fülke Gläsner DSK - ECO, mindhárom modell elérhető több méretben, valamint
  • Gläsner homokfúvó fülkék, egyéni igények alapján kivitelezve a vállalatok homokfúvási igényeinek megfelelően.

A GritSablare, a Gläsner homokfúvó berendezések és professzionális csiszolóanyagok hivatalos forgalmazója egy kedvezményes csomagot ajánl kültéri és beltéri homokfúvó berendezések beszerzésére:

  • Ingyen 2 TONNA szögletes hamuforgács egy külső Gläsner homokfúvó berendezés beszerzése esetén. Még több részlet, itt;
  • Ingyen 200 KG barna alumínium oxid egy belső Gläsner homokfúvó fülke beszerzése esetén. Még több részlet, itt;
  • Kamatmentes részletfizetési lehetőség;
  • Kiterjesztett fizetési határidő akár 365 napig homokfúvó berendezés beszerzése esetén;
  • Ingyen szállítás az ország területén.

Prémium minőségi termékeket ajánlunk, szilárd, hosszú távú kapcsolatokat építünk ki ügyfeleinkkel

GritSablare

Termele Romane utca
(az 1 és 2 kapuk között),

Constanța Kikötő az A2 autópálya mentén, Románia