Alice Angulare de Otel pentru Sablare

GRATUIT, oferim servicii de reciclare pentru materialul achiziționat de la societatea noastră. Ofertă supusă unor termeni și condiții.

Forma Angulara

Alice de Otel pentru Sablare

Materialele distribuite sub brandul GritSablare sunt caracterizate prin calitate de exceptie. Aceasta calitate se reflecta in durata de operare extinsa a materialului, productivitate peste medie si, in esenta, prin conservarea valorii.

Alice de Otel Premium

 • Material abraziv Premium imbogatit cu Crom, avand duritate foarte mare (> 64 HRC), fiind ideal pentru sablari Rapide si Agresive;
 • Cel mai recomandat abraziv pentru procese de sablare repetate, in camera de sablare, datorita duritatii si posibilitatii de reutilizare multipla;
 • Recomandat pentru Sablarea Suprafetelor Dure: Granit, Otel;
 • NU Produce Praf.
Produs Ecologic
Reutilizare
 • Material Reutilizabil, in peste 1100 Cicluri de Sablare (Erwin Test Machine).
Granulatie
 • GH14 [ ~ 1,70 mm]
 • GH18 [ ~ 1,20 mm]
 • GH25 | GL25 | GP25 [ ~ 1,00 mm]
 • GH40 | GL40 | GP40 [ ~ 0,70 mm]
  • GH50 [ ~ 0,50 mm]
  • GH80 [ ~ 0,30 mm]
  • GH120 [ 0,18 – 0,25 mm]
  Mai mult
Ambalaj
 • Saci de 25 Kg
  [Toate Granulatiile]
 • Big Bags 1 Tona
  [Granulatii: GH25, GH40, GH50]
Notă
 • Materialul se depozitează în loc uscat.
Recuperare Materiale in vederea Neutralizarii

Asiguram Servicii complete de Recuperare a Deseurilor de Materiale Abrazive in vederea neutralizarii. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati aici.

Descriere Alice Otel pentru Sablare

 Alice otel Camera de sablare
Sablare Abraziva in Camera de Sablare
 • Alicele de Otel pentru Sablare distribuite de catre GritSablare sunt imbogatite cu adaos de Crom intr-un proces riguros de productie, fiind diferite de alte produse conventionale de acelasi tip. Astfel, un abraziv conventional de otel este realizat printr-o operatiune de turnare, fapt ce implica obtinerea unor particule afectate de fisuri si fracturi interne, ce diminueaza in timp forta de taiere si durata de reutilizare a unui astfel de abraziv. Alicele de sablare distribuite de catre noi sunt fabricate din rebuturi forjate de otel utilizate la fabricarea de rulmenti, cu adaos de Crom. Acest material are implicit o densitate mai mare decat otelul turnat, iar alicele de sablare confectionate din acest tip de material au o durata de reutilizare mai lunga intrucat particulele de abraziv au o forma perfect unghiulara, conservandu-se mai bine pe parcursul mai multor cicluri de sablare.
 • Alicele de Otel pentru Sablare au fost concepute special pentru sablarea suprafetelor extrem de dure, spre exemplu: suprafete de granit, otel, datorita performantelor superioare de taiere, extrem de stabile in timp chiar in cazul reutilizarilor multiple. Gradul mare de uniformitate a dimensiunii particulelor de abraziv confera o forta de sablare constanta si ridicata pentru fiecare granula ce este proiectata pe suprafata de sablare. Dupa procesul de sablare, suprafetele prezinta un aspect extrem de neted, fara urme de denivelare si porozitate.
 • Abraziv ideal pentru Camerele de Sablare. Acest abraziv prezinta o densitate ridicata a particulelor, minime deficiente in microstructura, precum si caracteristici mecanice optime, care confera acestui material o rezistenta semnificativa in procesele de sablare repetate, fara a se pierde din ascutimea si forta de taiere a particulelor, ceea ce confera o rata de reutilizare a aceluiasi material de aproape 100%, generand astfel economii substantiale in procesele de sablare realizate.

Produs Superior Calitativ

Alicele de Otel Premium sunt superioare din punct de vedere calitativ fata de alte alice comercializate pe piata datorita (1) adaosului de Crom si datorita unui (2) proces de fabricatie extrem de atent definit, care are in vedere toate etapele operationale, incepand cu tipul si calitatea materiei prime folosite:

I. Materia prima

Materia prima folosita pentru fabricarea Alicelor de otel premium este formata din rebuturi de otel folosite la producerea rulmentilor. Aceasta este net superioara calitativ fata de materia prima folosita la fabricarea alicelor de otel obisnuite datorita duritatii ridicate.

Materie prima alice premium
Materie prima Alice Premium:
Rebuturi de otel folosite la fabricarea rulmentilor
Materie prima alice obisnuite
Materie prima Alice obisnuite:
Resturi comune de otel (fier vechi, ruginit)
II. Proces de fabricatie
Proces de fabricatie alice premium
Alice Premium de Otel: procese de zdrobire, forma bruta (forjare)
Proces de fabricatie alice obisnuite
Alice Obisnuite: procese de topire si tratare termica multiple
III. Forma produsului
Forma alice de otel premium
Forma Alice Premium:
Forma perfect angulara
Forma alice de otel obisnuite
Forma Alice obisnuite:
Forma curbata
IV. Microstructura
Microstructura bile de otel obisnuite
Microstructura Alice Premium:
Oteluri martensitice omogene, carbura fina
Microstructura bile de otel crom
Microstructura Alice obisnuite carbura aspra
V. Caracteristici

Alice Premium: datorita operatiunilor de forjare, alicele premium au o duritate crescuta, nu emit praf si au o durata de viata lunga.

Alice obisnuite: se fragmenteaza usor la impact datorita multiplelor procese de topire si prelucrare termica.

VI. Erwin Test

Alice Premium: Materialul poate fi reutilizat cu pana la 15 - 20% mai mult fata de cel obisnuit.

Alice obisnuite: Durata de viata standard.

Granulatii Alice de Otel

Alice de Otel pentru Sablare
GH18 [ ~ 1,20 mm]
Alicele de sablare GH18 prezinta particulele cu cele mai mari dimensiuni, fiind folosite cu succes pentru sablari rapide si agresive, de un numar mare de ori.
Ambalaj: Saci de 25 Kg
Alice de Otel pentru Sablare
GH25 [ ~ 1,00 mm]
Particule de dimensiuni relativ mari, folosite cu succes pentru sablare rapida si agresiva. Materialul este reutilizabil de un numar mare de ori, fara a se pierde din caracteristicile sale tehnice.
Ambalaj 1: Saci de 25 Kg
Ambalaj 2: Big Bags 1 Tona, disponibil pentru COMENZI > 2 Tone
Alice de Otel pentru Sablare
GH40 [ ~ 0,70 mm]
Particulele de dimensiune medie sunt folosite cu succes in operatii de sablare si curatare de ordin general, obtinand un finisaj deosebit pentru suprafetele sablate, pentru tratarile anticorozive ulterioare.
Ambalaj 1: Saci de 25 Kg
Ambalaj 2: Big Bags 1 Tona, disponibil pentru COMENZI > 2 Tone
Alice de Otel pentru Sablare
GH50 [ ~ 0,50 mm]
Particule fine de alice, insa deosebit de dure si eficiente. Permit un numar mare de cicluri de sablare, si economii substantiale la materialele abrazive.
Ambalaj 1: Saci de 25 Kg
Ambalaj 2: Big Bags 1 Tona, disponibil pentru COMENZI > 2 Tone
Alice de Otel pentru Sablare
GH80 [ ~ 0,30 mm]
Alice de otel de maxim 0,3 mm, extrem de dure si rezistente, pentru sablari repetate.
Ambalaj: Saci de 25 Kg
Alice de Otel pentru Sablare
GH120 [0,18 – 0,25 mm]
Cele mai fine particule de alice de sablare, pentru sablari de mare finete.
Ambalaj: Saci de 25 Kg
Proprietati fizice si chimice
Starea fizica: Particule solide
Culoare: Argintiu deschis
Miros: Inodor
Solubilitate: Nu este solubil in apa
Forma: Angulara, multifatetata, cu margini ascutite
Duritate: > 64 HRC, echivalent 733 HB si echivalent > 840 HV
Microstructura: Oteluri Martensitice Omogene, Nivel C < 2
Densitate: (aprox.) 7,60 g/cm3
Compozitie chimica
C (nivel scazut): 0,78% – 1,00%
Si: 0,15% – 1,20%
Mn: 0,20% – 1,20%
Cr: 0,60% – 1,60%
S: ≤ 0,05%
P: ≤ 0,05%
Produs Ecologic
Alicele de Otel pentru Sablare distribuite de catre GritSablare sunt un produs ecologic care nu are impact negativ asupra mediului inconjurator.

Aplicabilitate Alice Otel

Camere de sablare
Camere de sablare
Alicele abrazive distribuite de catre GritSablare sunt realizate din otel martensitic, cu duritate crescuta, ce isi pastreaza caracteristicile tehnice nealterate chiar si dupa multiple procese de sablare. Sunt ideale pentru camera de sablare, intrucat permit refolosirea materialului de mai multe ori.

Piese auto
Reconditionare piese
Piese auto murdare, pline de vaselina, rugina si murdarie? Alicele de sablare sunt folosite cu succes in curatarea pieselor auto, fiind deosebit de eficiente asupra colturilor, lamelelor, zonelor de infiletare, santurilor si a spatiilor inguste. Piesele curatate isi recapata luciul rapid fara a depune un efort de curatare deosebit.

Sablare jante
Sablare jante auto
In timp, jantele masinilor prezinta urme de rugina sau zgarieturi. Decat sa fie inlocuite, mai bine se are in vedere un proces de curatare cu alice de sablare. Suprafata ramane perfecta pentru o noua impregnare cu grund, vopsele si lacuri speciale de protectie. Tipurile de jante care pot fi supuse procedurii sunt atat cele din tabla, cat si cele produse pe baza de aliaje, efectul sablarii fiind excelent in ambele cazuri.

Alte aplicatii:
 • Sablare structuri metalice;
 • Rezervoare si conducte;
 • Procese industriale;
 • Inginerie civila;
 • Constructii hidrotehnice;
 • Sablare pentru vopsire industriala.

Siguranta Utilizarii Alice de Otel pentru Sablare

Alicele de otel sunt un material sigur, ecologic si stabil. Nu necesita atentie deosebita la manipulare. Este necesara purtarea echipamentelor de protectie si evitarea contactului direct. Depozitarea acestui material nu necesita conditii deosebite. Este necesara o ventilare buna a aerului in spatiul unde abrazivul este depozitat.

In caz de inhalare, persoana afectata trebuie scoasa la aer curat si mentinuta intr-o pozitie comfortabila pentru respirat. Se poate administra oxigen, daca respiratia se face in conditii de dificultate. Pot fi facute manevre de respiratie artificiala, daca persoana nu respira. In acest caz, este necesra interventia medicala.

Evitati contactul direct cu pielea. Daca s-a intrat in contact direct cu acest abraziv, trebuie spalata zona cu apa curata pentru minim 20 de minute. Folositi un sapun moale si apa curata.

In caz de ingestie, este necesara interventia medicului. Toate tratamentele care se aplica persoanei vatamate trebuie sa aiba in vedere simptomele pe care acestea le prezinta.

Trebuie evitat mersul prin material si intodeauna trebuie purtat echipament de protectie. In caz de scurgere, zona trebuie izolata pentru o distanta de aproximativ 25 de metri, in toate directiile. Deversarea materialului in ape este interzisa. Este necesara evitarea prafului. Folositi aspiratoare profesionale pentru a curata zona.

Abrazivul cu cea mai mare rata de utilizare,
special pentru camerele de sablare

Testimoniale

Asiguram Transport Oriunde in Tara
Oferim Transport la nivel national, la cele mai competitive preturi de pe piata.

Oferim produse de calitate premium si dezvoltam relatii solide, pe termen indelungat cu clientii nostri

GritSablare

Port Constanța, Poarta 2, Platforma SORENA, Constanța, România
Telefon: +4 072SABLARE