Grit Abraziv Angular Nickel Slag pentru Sablare

Oferim servicii complete autorizate de mediu pentru ridicarea și reciclarea materialului uzat, achiziționat de la societatea noastră.

Forma Angulara

Grit Abraziv Angular pentru Sablare

Materialele distribuite sub brandul GritSablare sunt caracterizate prin calitate de exceptie. Aceasta calitate se reflecta in durata de operare extinsa a materialului, productivitate peste medie si, in esenta, prin conservarea valorii.

Grit Abraziv Angular pentru Sablare (Nickel Slag)

 • Cel mai Economic Material Abraziv pentru Sablarea in Spatii Deschise: poduri, nave maritime, santiere navale, platforme de petrol, constructii civile, fatade cladiri, conducte de metal, jante si piese auto.
 • Aplicabil pe Majoritatea Suprafetelor: metale, caramida, piatra, beton, lemn.
 • Utilizare: sablare, industria ceramica, beton nearmat, pavaj rutier antiderapant, material inovator de constructii.
Standard:
ISO: 11126-5
Produs Certificat
Radiologic
Produs Ecologic
Conform Directivei
UE pentru Alimente
Reutilizare
 • Material Reutilizabil, aprox. 60% din produsul folosit [7/60 Mesh].
Granulatie
 • 7/60 Mesh [0,2 mm – 2,8 mm]
 • 18/60 Mesh [0,2 mm – 1,5 mm]
 • 30/60 Mesh [0,2 mm – 0,6 mm]
Ambalaj
 • Saci Big Bag 1,5 Tone
  [Granulatie: 7/60 si 18/60 Mesh]
 • Saci de 25 Kg
  [Toate Granulatiile]
Notă
 • Materialul se depozitează în loc uscat.
Recuperare Materiale in vederea Neutralizarii

Asiguram Servicii complete de Recuperare a Deseurilor de Materiale Abrazive in vederea neutralizarii. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati aici.

Descriere Grit Abraziv Angular

Sablare spatii deschise
Sablare spatii deschise
 • Gritul abraziv distribuit de catre GritSablare este un produs granular special, caracterizat de margini ascutite. Granulele prezinta o forma neregulata, duritate crescuta si greutate specifica. Proprietatile caracteristice ofera gritului abraziv performante excelente in procesul de sablare a suprafetelor metalice si pentru curatarea suprafetelor de caramida si piatra. Produsul are totodata aplicatii in ingineria civila si in lucrari speciale, cum ar fi cele de restaurare a monumentelor sau cladirilor de patrimoniu.
 • Produsul oferit este caracterizat de un nivel calitativ ridicat, avand proprietati deosebite pentru curatarea suprafetelor de rugina, straturi vechi de vopsea, cruste, impuritati, precum si pregatirea acestora pentru tratamente anticorozive ulterioare: aplicarea de vopsele, grunduri.
 • Materia prima pentru gritul abraziv este zgura pirometalurgica fara metale, obtinuta in urma topirii minereului de laterit in cuptoare electrice. Din punct de vedere chimic, este un compus din silicat de fier care contine cantitati mici de aluminiu, calciu si magneziu. Zgura rezultata in urma procedeului pirometalurgic este ulterior racita cu ajutorul apei si apoi granulata. Produsul obtinut este transportat si prelucrat in continuare in instalatii speciale, urmand a fi adus la forma finala si ambalat.

Recuperarea Abrazivului Uzat

Compania noastra este preocupata sa minimizeze impactul activitatilor sale asupra mediului inconjurator prin oferirea unor materiale si echipamente de sablare prietenoase cu mediul si natura.

Oferim servicii complete de recuperare pentru neutralizarea deșeurilor de grit abraziv rezultate in urma proceselor de sablare, respectand toate prevederile si normele de recuperare si reutilizare, intr-o maniera ecologica.

Serviciu GRATUIT

Oferim Gratuit serviciul de Depozitare & Descarcare pentru neutralizarea Gritului Abraziv comercializat de catre compania noastra. *

* Oferta nu include cheltuielile de transport si cheltuielile aferente neutralizarii.

Pentru recuperarea Gritului Abraziv achizitionat de la noi sau din alte surse, asiguram transport și neutralizare la cele mai competitive preturi de pe piata.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne aici!

Grit abraziv
7/60 Mesh [0,2 mm – 2,8 mm]
Acest tip de grit abraziv are avantajul de a putea fi reutilizat. Material recomandat pentru tratamentul suprafetelor care necesita o sablare agresiva.
Ambalaj: Saci Big Bag 1,5 Tone, Saci de 25 Kg
Grit abraziv
18/60 Mesh [0,2 mm – 1,5 mm]
Materialul cel mai recomandat pentru sablarea tevilor si conductelor, pe interior si exterior, pentru industria de petrol si gaze.
Ambalaj: Saci Big Bag 1,5 Tone, Saci de 25 Kg
Grit abraziv
30/60 Mesh [0,2 mm – 0,6 mm]
Materialul abraziv este recomandat in special pentru tratamentul suprafetelor sensibile, care pot fi stricate cu usurinta si care necesita o atentie deosebita.
Ambalaj: Saci de 25 Kg
Proprietati
Denumire chimica: Zgura FeNi-ERF (productie de FeNi)
Familia de substante chimice: Saruri complexe de siliciu
Forma: Particule multifatetate cu muchii ascutite
Starea fizica: Particule solide
Culoare: Gri inchis
Miros: Inodor
Duritate: 6,5 Scara Mohs
Temperatura lichidelor: (aprox.) 1350°C
Punct de fierbere: (aprox.) 2875°C
Greutate moleculara: 1,7
Densitate: (aprox.) 1,7 g/cm3
Solubilitate: Nu este solubil in apa
Stabilitate chimica: Stabil
Compozitie chimica
SiO2: 37,90
FeO: 23,69
Al2O3: 7,61
MgO: 7,48
CaO: 5,59
Fe2O3: 39,54
Cr2O3: 0,58 mg/kg
S: <0,10
Nichel: 40 mg / kg
Fe (total): 39,54
Standard:
ISO: 11126-5
ISO 11126-5 – Preparation of steel substrates before application of paints and related products – Specifications for non-metallic blast-cleaning abrasives.
Produs Certificat
Radiologic
Examinare privind Radioactivitatea (Gamma Spectrometrical Measurement), emisa de catre TÜV Rheinland LGA Bautechnik GmbH: The Blasting Grit fulfills the EU Directive for foods.
Produs Ecologic
Testele aplicate zgurii FeNi-ERF caracterizeaza produsul ca fiind netoxic. Toti parametrii analizati se situeaza sub limitele de toxicitate impuse de Agentia pentru Protectia Mediului din Statele Unite. In conditii normale de manipulare si utilizare produsul nu are impact negativ asupra sanatatii sau mediului. Este un produs sigur pentru ca nu contine metale grele ori alte substante cu efect nociv asupra sanatatii. Gritul abraziv distribuit de catre GritSablare este certificat ecologic de compania LGA QualiTest GmbH din Germania.

Utilizare Grit Abraziv Angular

Industria Navala
Industria Navala
Gritul abraziv este folosit cu succes in procesul de sablare premergator etapei de vopsire a vaselor maritime noi. Totodata, ofera bune performante pentru vasele care necesita lucrari de reparatie si intretinere, eliminand de pe suprafata acestora rugina si alte impuritati existente. In urma procedeului, eficienta tratamentelor ulterioare aplicate pe suprafata vaselor maritime creste considerabil.

Lucrari de restaurare
Lucrari de restaurare a monumentelor si cladirilor de patrimoniu
Prin sablarea cu grit abraziv se pot readuce la viata fatadele cladirilor cu importanta istorica sau alte constructii vechi care nu au fost intretinute corespunzator, iar suprafata lor a fost degradata. Sablarea este recomandata in aceste cazuri deoarece nu implica aplicarea unei forte mecanice direct pe structura, si astfel integritatea ei este conservata.

Cai ferate si poduri
Cai ferate si poduri metalice
In cazul unor astfel de structuri, executia la standarde inalte de calitate a lucrarilor de reabilitare este de o importanta deosebita. Utilizarea gritului abraziv pentru indepartarea ruginii si a impuritatilor asigura o curatare optima in vedere reconditionarii si realizarii cu succes a lucrarilor de reparatie si intretinere. In ceea ce priveste podurile metalice, realizarea sablarii in parametri optimi are ca avantaj si reducerea necesarului de vopsea sau grund pentru acoperirea suprafetelor.

Reconditionare piese
Reconditionare piese de autovehicule, remorci, utilaje
Cu ajutorul gritului abraziv pot fi inlaturate rugina sau alte impuritati de pe sasiuri sau diferite piese metalice componente ale utilajelor, remorcilor ori autovehiculelor. In urma procedurii de sablare acestea pot fi reconditionate in mod eficient, marind durata de functionalitate.

Sablare spatii deschise
Sablare in spatii deschise
Alte aplicatii:
 • Sablarea elementelor metalice din rafinarii petroliere si depozite de petroliere;
 • Sablarea elementelor metalice din foraje marine si platforme de productie;
 • Module de constructie;
 • Procese industriale;
 • Inginerie civila;
 • Constructii hidrotehnice;
 • Constructii diverse si reparatii pentru: constructii de otel, conducte si supape, robinete.

Siguranta Utilizarii Grit Abraziv Angular

Gritul abraziv pentru sablare este un material sigur, expunerea la zgura FeNi-ERF neavand pericole cunoscute pentru sanatate sau mediu in conditii normale de manipulare si utilizare. Atat studiile pe animale, cat si studiile epidemiologice indica faptul ca zgura FeNi-ERF nu prezinta un pericol potential de cancer.

Daca prin utilizare produsul intra in contact cu pielea, spalati zona cu apa si sapun moale. In cazul contactului cu ochii, indepartati lentilele de contact, daca purtati, si spalati cu apa. In manipularea produsului purtati echipament de protectie personala si luati masuri corespunzatoare pentru a evita deversarile. Pentru a curata zona de lucru, maturati avand grija sa faceti cat mai putin praf si colectati reziduurile intr-un container, de exemplu un sac mic.

Daca trebuie sa folositi produsul prin atingere directa, folositi manusi pentru a evita contactul prelungit cu pielea. Alte echipamente de protectie recomandate sunt ochelarii de protectie si aparatele de protectie a respiratiei, in cazul in care se produce praf in cantitati ce depasesc valorile recomandate pentru limita de expunere.

Afectiunile pulmonare cronice se pot agrava in conditiile expunerii la concentratii mari de praf in urma utilizarii produsului. Inhalarea de praf pe termen lung poate scadea capacitatea plamanilor de a curata materia sub forma de particule, care poate produce probleme respiratorii si care poate mari predispozitia spre boli respiratorii.

Zgura FeNi-ERF este un produs stabil chimic. Cand zgura FeNi-ERF se dizolva in apa, se elibereaza ioni de Cl. Acestia pot produce iritatii la nivelul ochilor, iar expunerea prelungita poate produce reactii alergice la nivelul pielii, mai ales la persoanele sensibile. Zgura FeNi-ERF nu prezinta potential pericol de cancer.

Testele aplicate zgurii FeNi-ERF caracterizeaza produsul ca fiind netoxic. Toti parametrii analizati se situeaza sub limitele de toxicitate impuse de Agentia pentru Protectia Mediului din Statele Unite. Clientul este responsabil cu manipularea corespunzatoare a materialului dupa utilizare, conform reglementarilor specifice din tara in care este importat. Transportul se poate realiza in conditii normale, zgura FeNi-ERF fiind reglementata ca inerta, nepericuloasa.

Cel mai eficient abraziv pentru sablarea in spatii deschise!

Testimoniale

Asiguram Transport Oriunde in Tara
Oferim Transport la nivel national, la cele mai competitive preturi de pe piata.

Oferim produse de calitate premium si dezvoltam relatii solide, pe termen indelungat cu clientii nostri

GritSablare

Port Constanța, Poarta 2, Platforma SORENA, Constanța, România
Telefon: +4 072SABLARE