Vopsire Industriala, Vopsea, Grund, Lacuri
Sisteme Vopsea Industriala
Vopsirea protejeaza componentele diverselor structuri, asigurand eficienta pe termen lung in medii cu diverse grade de corozivitate. Pentru rezultate optime, gama noastra de vopsea se bazeaza pe compusi speciali, astfel ca actioneaza inclusiv pe structurile cu grad avansat de corozivitate, respectand in acelasi timp si cerintele legislatiei de mediu.

Sisteme Complete: Grund, Vopsea Industriala si Lacuri

  • Pentru un rezultat optim, dupa finalizarea procesului de sablare la standarde ridicate de calitate, asiguram sisteme industriale complete pentru vopsit, mai exact: grunduri, vopsele industriale si lacuri;
  • Oferim numai vopsele calitative de la producatori de talie mondiala (Jotun, Hempel, International Paints, Novatic, Geholit, Wiemer) pentru a ne asigura ca lucrarile efectuate au o durata de viata cat mai mare.

Vopsirea dupa Sablare. Toate tipurile de constructii, retele de gaze / canalizare sau instalatii supuse factorilor de mediu, pot fi protejate prin vopsire specifica. De asemenea, pot fi reconditionate cu vopsele de calitate, dupa tehnologii si criterii atent selectionate. Standardul calitativ optim se asigura dupa tratarea corecta a suprafetelor, inainte de vopsire si daca se respecta controlul atent al tuturor fazelor de vopsire. Pentru proiecte de succes, va punem la dispozitie o gama completa de vopsele la nivelul maxim de calitate.

Tipuri de Vopsea Industriala

Vopsele Infrastructura
Vopsele pentru Infrastructura
Vopseaua de infrastructuri este disponibila in sortimente variate si corespunde cerintelor de protectie impotriva actiunii aerului, a apei sau a solului. Acest tip de vopsea ofera durabilitate, aspect si rezistenta la abraziune pentru proiectele de mare amploare, atat pe uscat cat si sub nivelul solului sau in mediul acvatic. Va punem la dispozitie vopsele industriale cu o ridicata capacitate de acoperire pentru constructii civile, portuare, aeroporturi, poduri, macarale, vagoane pentru transport feroviar, de persoane si de marfa, unitati de exploatare si explorare.

Vopsea Industriala destinata Industriei Energetice
Vopsele destinate Industriei Energetice
Vopseaua specifica utilizarii in industria energetica asigura protectie performanta pentru sortimentele destinate industriei nucleare, eoliene sau pentru turbine si nacele cu fundatii pe uscat si pe mare. De asemenea protejeaza cu eficienta ridicata utilajele pentru exploatarea zacamintelor de petrol si gaze. Va oferim o gama profesionista de vopsele dedicate industriei energetice in care oferim protectia structurilor de pe uscat, cat si celor marine, pe termen lung.

Vopsele pentru Industria Chimica
Vopsele pentru Industria Chimica
In paleta variata de culori si structuri, vopselele destinate industriei chimice au proprietati performante pentru orice tip de aplicatie dorita. Vopselele noastre au proprietati mecanice speciale, confera rezistenta la temperaturi ridicate, la oxidare si la medii puternic acide. Oferim culoare si rezistenta cu fiecare aplicare.

Vopseaua Ignifuga
Vopseaua Ignifuga
Vopseaua ignifuga este un tip special de vopsea care protejeaza suprafetele pe care se aplica, la temperaturi foarte mari, in caz de incendiu. Este compusa pe baza de solvent sau de apa si reactioneaza la foc prin transformarea sa intr-o masa spumoasa, necombustibila si perfect izolatoare, care intarzie raspandirea caldurii. Recomandam vopseaua ignifuga la mediile specifice de lucru si garantam standardele de calitate cu atat mai mult cu cat, acest tip de vopsea are un timp lung de exploatare si prezinta caracter ecologic.

Vopseaua Epoxidica
Vopseaua Epoxidica
Vopseaua epoxidica este un tip de vopsea pe baza de rasina bicomponenta, cu sau fara continut de solventi, caracterizata de luciu si duritate. Ea se aplica pe pardoseli solicitate la trafic usor, mediu, greu sau foarte greu. Confera rezistenta chimica si mecanica, aderenta maxima, pelicula continua si este usor de intretinut. Vopseaua epoxidica pe care o oferim poate acoperi suprafete in hale de productie, sali de cursuri, magazine, birouri, spatii sanitare si alimentare, depozite, spatii comerciale sau expozitionale, spatii private, piscine.

Vopseaua Pulbere
Vopseaua Pulbere
Este o vopsea moderna, ecologica, la care emisia de compusi organici volatili este aproape nula, asadar nu polueaza si nu produce deseuri. Este rezistenta la actiunea factorilor mecanici si chimici, la temperaturi inalte; asigura structurilor pe care se aplica rezistenta la pericol de incendii sau explozii. Aplicata intr-un sistem de vopsire adecvat, ofera conditii de lucru sigure si curate, ea putand fi folosita in proportie de 98%. Cu aplicarea vopselei pulbere cat si cu intretinerea periodica a liniei de vopsire, se obtine un rezultat de calitate superioara, prin rezistenta si protectie.

Vopseaua Lavabila
Vopseaua Lavabila
Vopseaua lavabila are o rezistenta la spalare de pana la 1000 de ori, este usor aplicabila si are o putere ridicata de acoperire. Timpul de uscare este scurt iar gama de culori contine sute de nuante de prezentare. Este aplicabila pe suprafete precum zidarie, beton, gips-carton si ramane solutia optima pentru oricine intrucat este cea mai utilizata la amenajarea locuintelor. Va putem recomanda si livra o mare varietate de vopsele lavabile simple sau cu aditivi speciali, in conformitate cu progresul tehnologic. In plus, vopseaua este rezistenta inclusiv in conditii de umiditate, de mucegai, are protectia la frecare si ingalbenire, la pete sau la zgarieturi. Casa este frumoasa si calduroasa cu vopseaua lavabila potrivita.

Vopseaua Alchidica
Vopseaua Alchidica
Este o vopsea pe baza de rasini, des utilizata, care asigura decorarea si protectia diferitelor constructii din otel, lemn sau aluminiu, a zidariilor, a acoperisurilor, a conductelor de apa, a tevilor de drenaj. Va recomandam vopseaua alchidica atat pentru interior cat si pentru exterior, avand bune proprietati de penetrare in porii stratului dar si luciu puternic rezistent la schimbarile atmosferice. Acest tip de vopsea are o buna capacitate de intindere, este disponibila in sute de nuante, devenind astfel solutia perfecta pentru orice suprafata.
Oferim Sisteme Complete de Vopsea Industriala, Lacuri, Grunduri

Testimoniale

Asiguram Transport Oriunde in Tara
Oferim Transport la nivel national, la cele mai competitive preturi de pe piata.

Oferim produse de calitate premium si dezvoltam relatii solide, pe termen indelungat cu clientii nostri

GritSablare

Port Constanța, Poarta 2, Platforma SORENA, Constanța, România
Telefon: +4 072SABLARE