Sablare Fatade Caramida, Lemn, Piatra

Sablare Fațade din Piatră, Cărămidă, Ciment, Lemn.
Servicii profesionale de sablare fațade


10+
Ani
Expertiză

Servicii Sablare Fațade
 • Servicii de sablare profesionale pentru fațade de clădiri și locuințe rezidențiale din cărămidă, beton, piatră, cabane din lemn și nu numai.
 • Avem experiență de peste 10 ani în sablarea fațadelor de clădiri și locuințe rezidențiale. Folosim echipamente de sablare profesionale și materiale abrazive într-o gamă completă de granulații, cu diferite durități pe scara Mohs pentru a ne asigura că fațada este curățată fără a fi deteriorată.
 • Sablarea fațadelor este cea mai economică și rapidă modalitate de curățare, înfrumusețare și conservare a fațadelor din piatră, ciment, cărămidă, lemn.
 • Trecerea timpului își pune amprenta în mod inestetic pe fațadele clădirilor și caselor, iar acestea trebuie recondiționate prin lucrări periodice de întreținere și curățare. Astfel, fațadele locuințelor rezidențiale, blocurilor și cabanelor din lemn își vor recăpăta din nou aspectul de odinioară.

Etape în procesul de Sablare Fațade

Imagine Sablare uscată fațade de piatră
Sablare uscată fațade de piatră
Imagine Sablare umedă fațade de ciment
Sablare umedă fațade de ciment
 1. Se alege metoda de sablare în funcție de structura fațadei care trebuie curățată: sablare uscată (doar material abraziv) sau sablare umedă (material abraziv în amestec cu apă).
 2. Analiza pe teren a fațadei: se stabilesc posibilitățile de sablare și etapele de curățare pentru un rezultat cât mai optim.
 3. Se alege materialul de sablare care se potrivește pentru curățarea fațadei respective și se ofertează clientului: zgură de cupru, silicat de calciu (scorex), granat roșu, perle de sticlă și nu numai.
 4. Se construiește situl de lucru pentru sablarea fațadei.
 5. În funcție de materialul de sablare și metoda de sablare agreată (uscată sau umedă) se stabilește structura de lucru la înălțime.
 6. Se sablează o porțiune delimitată de fațadă în scop de testare și se evaluează rezultatele care se obțin cu materialul abraziv și metoda de sablare agreate.
 7. Se obține acceptul final al clientului.
 8. Sablarea propriu-zisă, conform planului de lucru.
 9. Curățarea deșeurilor care rămân după sablare, mai precis se colectează materialul abraziv utilizat care se recuperează pentru procese ulterioare de reciclare.
Servicii sablare fațade din lemn, cabană rezidențială

Avantaje Servicii de Sablare Fațade

CURĂȚARE EFICIENTĂ

Dispunând de o gamă variată de materiale de sablare cu diferite durități și multiple granulații, selectăm de fiecare dată combinația optimă de abraziv și metodă de sablare pentru o curățare cât mai eficientă a fațadelor.

FĂRĂ DAUNE

Servicii de sablare fațade fără daune și stricăciuni: alegem materialul abraziv și metoda de sablare eficientă ținând cont de tipul de suprafață, cu scopul de a conserva cât mai optim fațadele caselor și locuințelor rezidențiale.

SERVICIU COMPLET

Serviciu complet și profesional de sablare fațade: dispunem de o flotă întreagă de echipamente de sablare pentru exterior de diferite dimensiuni, compresor de aer, schele pentru lucru la înălțime, materiale abrazive, echipamente de protecție, echipamente pentru recuperarea deșeurilor de abraziv uzat pentru ca procesul să se desfășoare în cele mai bune condiții.

EXPERTIZĂ 10+ ANI

Cu peste 10 ani de expertiză în domeniu, GritSablare este lider național în segmentul sablării, punând la dispoziția clienților săi cea mai variată ofertă de echipamente și materiale de sablare profesionale.

Servicii complete de sablare fațade

Sablare Fațade din Piatră
Sablare Fațade din Piatră
Sablarea fațadelor din piatră este o tehnică eficientă și necesară pentru întreținerea și restaurarea clădirilor istorice și moderne, asigurându-le un aspect îngrijit și prelungindu-le durata de viață. Prin utilizarea materialelor abrazive adecvate și a tehnicilor corecte, sablarea poate revitaliza și proteja fațadele din piatră, contribuind la conservarea patrimoniului arhitectural și cultural.

Sablare Fațade din Cărămidă
Sablare Fațade din Cărămidă
Sablarea permite îndepărtarea eficientă a murdăriei, poluării, mucegaiului și a altor impurități de pe suprafața de cărămidă a fațadelor clădirilor și locuințelor rezidențiale. Prin utilizarea particulelor abrazive, chiar și cele mai persistente depuneri sunt eliminate, lăsând fațada curată și îngrijită.

Sablare Fațade din Beton
Sablare Fațade din Beton
Sablarea fațadelor din beton este o tehnică modernă și eficientă utilizată pentru restaurarea și întreținerea clădirilor și locuințelor. Această metodă implică utilizarea unui jet de particule abrazive pentru a curăța și recondiționa suprafețele din beton, redându-le strălucirea originală și prelungindu-le durata de viață.

Sablare Fațade din Lemn
Sablare Fațade din Lemn
Sablarea fațadelor cabanelor din lemn este o metodă esențială pentru restaurarea și întreținerea acestora. Prin utilizarea materialelor abrazive adecvate și a tehnicilor corecte, sablarea îndepărtează impuritățile și vechile straturi de finisaj, redând frumusețea naturală a lemnului și pregătindu-l pentru tratamente ulterioare. Aceasta nu doar îmbunătățește aspectul estetic al cabanelor, dar și contribuie la protejarea și prelungirea duratei de viață a lemnului.

Sablare Pereți de Beton, Garduri
Sablare Pereți de Beton, Garduri etc.
Sablarea pereților din beton, cărămidă, piatră și lemn trebuie realizată cu grijă pentru a minimiza impactul asupra mediului și pentru a proteja sănătatea lucrătorilor și a locuitorilor din zonă. Utilizarea echipamentelor de protecție personală (cască de sablare, costum de protecție și mănuși) și implementarea măsurilor de control al prafului sunt esențiale. De asemenea, este importantă gestionarea corespunzătoare a deșeurilor de sablare pentru a evita contaminarea mediului.
Cel mai Eficient și Rapid Serviciu de Sablare Fațade!

Testimoniale

Asiguram Transport Oriunde in Tara
Oferim Transport la nivel national, la cele mai competitive preturi de pe piata.

Oferim produse de calitate premium si dezvoltam relatii solide, pe termen indelungat cu clientii nostri

GritSablare

Port Constanța, Poarta 2, Platforma SORENA, Constanța, România
Telefon: +4 072SABLARE