Servicii Sablare Profesionala
Prin procesul de sablare se curata sau se finiseaza suprafetele de metal, piatra, sticla sau alte materiale solide. Procesul consta in proiectarea particulelor abrazive pe suprafata ce se doreste a fi curatata sau reconditionata.

Servicii de Sablare Profesionala

  • Executam lucrari de sablare in depozitul nostru din Portul Constanta;
  • Pentru lucrari mari ne deplasam oriunde in Romania;
  • Folosim unele dintre cele mai eficiente materiale abrazive pentru lucrarile de sablare: alice de otel, granat rosu, grit abraziv, utilizand granulatiile adecvate pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Sablarea suprafetelor metalice inainte de vopsire sau grunduire are o importanta deosebita. Peformanta tratamentelor ulterioare depinde de eliminarea cat mai eficienta a impuritatilor. De aceea, cel mai important parametru urmarit pe parcursul sablarii este gradul de curatare. Diametrul gritului abraziv se alege in functie de tipul suprafetei si de rezultatul dorit.

Tratamente Anticorozive & Servicii de Sablare
  • Prin sablare se indeparteaza reziduurile de rugina, vopsea si alte impuritati. In conditiile in care curatarea nu se realizeaza corespunzator, reziduurile vor continua sa deterioreze suprafata sau sa diminueze protectia vopselei sau a tratamentului ce urmeaza a fi aplicat. Indiferent de calitatea acestor tratamente, ele nu pot oferi protectia necesara suprafetelor metalice in conditiile in care sablarea nu a fost realizata in parametri optimi;
  • Suprafata obtinuta prin sablarea corecta reprezinta o baza perfecta pentru lustruire, pulverizare, zincare sau aplicarea altor metode de protectie. Avantajul fata de procedurile chimice este dat de faptul ca in urma sablarii nu raman pe suprafata de interes substante chimice. In acelasi timp, prin sablare creste aderenta suprafetei, facilitand aplicarea vopselei sau a grundului;
  • Prin utilizarea acestei metode, materialul revine la viata si isi recapata aspectul. Datorita efectelor excelente care se pot obtine, sablarea cu ajutorul materialelor abrazive este recomandata pentru toate tipurile de suprafete.
Parteneri de Incredere pentru Lucrari de Sablare de Mari Dimensiuni

Testimoniale

Asiguram Transport Oriunde in Tara
Oferim Transport la nivel national, la cele mai competitive preturi de pe piata.

Oferim produse de calitate premium si dezvoltam relatii solide, pe termen indelungat cu clientii nostri

GritSablare

Port Constanța, Poarta 2, Platforma SORENA, Constanța, România
Telefon: +4 072SABLARE