Alice Angulare si Sferice de Otel pentru Sablare, Mix Premium

GRATUIT, oferim servicii de reciclare pentru materialul achiziționat de la societatea noastră. Ofertă supusă unor termeni și condiții.

Forma Angulara

Alice Sferice & Angulare Oțel: MIX PREMIUM GSL-1

Materialele distribuite sub brandul GritSablare sunt caracterizate prin calitate de exceptie. Aceasta calitate se reflecta in durata de operare extinsa a materialului, productivitate peste medie si, in esenta, prin conservarea valorii.

Alice Sferice & Angulare Oțel: MIX PREMIUM GSL-1
(Sablare + Durificare)

 • Mixul Premium GSL-1 este format din alice angulare de oțel și alice sferice de oțel, în conformitate cu standardele internaționale:
  • SAE J827: Alice Sferice din Oțel Carbon: standard care descrie compoziția chimică și proprietățile recomandate pentru aplicații de durificare și curățare prin sablare.
  • SAE J1993: Alice Angulare din Oțel Carbon: standard care descrie compoziția chimică și proprietățile recomandate pentru aplicații sablare și finisare.
 • Abraziv ideal pentru: turbine de sablare, instalații, camere și cabine de sablare;
 • Aplicații: îndepărtarea țunderului de laminare, debavurare, forjare, finisare, durificare suprafețe, armare ciment și mortar în construcții;
 • Industrii: turnătorii și topitorii, metalurgie, transport, construcții.
Produs Ecologic
SAE J827
SAE J1993
Reutilizare
 • Material Reutilizabil, in peste 500 Cicluri de Sablare (Erwin Test Machine).
Granulatie
 • #1: 0.3 – 2.2 mm
  [ ~ 60 – 8 Mesh]
Ambalaj
 • Saci de 25 Kg
  [Toate Granulatiile]
Notă
 • Materialul se depozitează în loc uscat.
Recuperare Materiale in vederea Neutralizarii

Asiguram Servicii complete de Recuperare a Deseurilor de Materiale Abrazive in vederea neutralizarii. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati aici.

Avantaje Mix Premium Alice Sferice și Angulare de Oțel

Turbine de Sablare: Mix PREMIUM Alice Sferice și Angulare Oțel
Turbine de Sablare
 • Mixul PREMIUM de Alice Sferice și Angulare de Oțel prezintă numeroase avantaje:
  • Consum minim de material abraziv
  • Uzură redusă a duzelor și echipamentelor de sablare
  • Cea mai mare productivitate operațională, la cel mai scăzut preț
  • Praf redus și deșeuri de abraziv minime rezultate din procesul de sablare
  • Performanță ridicată ce se menține în timp
 • Tehnologia privind realizarea abrazivilor din oțel-carbon comercializați de către GritSablare este cea mai avansată la nivel mondial, fiind în conformitate cu majoritatea standardele internaționale privind compoziția și utilizarea materialelor abrazive.
 • Mixul PREMIUM de alice sferice și angulare de oțel are la bază oțeluri martensitice de grad uniform și calitate ridicată. Controlul de calitate continuu, în combinație cu un proces de fabricație inovator asigură o performanță continuă ridicată și capabilități deosebite în pregătirea suprafețelor prin sablare.

Echipamente de sablare compatibile

Proprietati fizice si chimice
Starea fizica: Granule sferice și angulare
Culoare: Gri
Duritate:
S Alice Sferice & Angulare40 - 51 HRC (390 - 530 HV)
M Alice Sferice & Angulare47 - 56 HRC (470 - 610 HV)
L Alice Sferice & Angulare54 - 61 HRC (570 - 720 HV)
H Alice Angulare≥ 60 HRC (700 HV)
Microstructura: Martensită temperată uniform
Densitate:
Alice Sferice≥ 7,0 g/cm3
Alice Angulare≥ 7,3 g/cm3
Compozitie chimica
C: 0,80% – 1,20%
Mn:S70 – S1100,35 – 1,20%
S1700,50 – 1,20%
S230 și peste0,60 – 1,20%
Si: 0,40% MIN
S: 0,05% MAX
P: 0,05% MAX
Produs Ecologic
Mixul PREMIUM de Alice Sferice și Angulare de Oțel pentru Sablare distribuite de catre GritSablare sunt un produs ecologic care nu are impact negativ asupra mediului inconjurator.
SAE J827
SAE J1993
Mixul PREMIUM de Alice Sferice și Angulare de Oțel pentru Sablare distribuite de catre GritSablare respectă prevederile standardelor SAE J827: Alice Sferice din Oțel Carbon: standard care descrie compoziția chimică și proprietățile recomandate pentru aplicații de durificare și curățare prin sablare și SAE J1993: Alice Angulare din Oțel Carbon: standard care descrie compoziția chimică și proprietățile recomandate pentru aplicații sablare și finisare.

Aplicabilitate Mixul PREMIUM de Alice Sferice și Angulare de oțel

Echipamente de Sablare cu Turbine
Echipamente de sablare cu turbine
Mixul PREMIUM de alice sferice și angulare de oțel este ideal pentru turbinele de sablare datorită proprietăților de curățare și durificare simultană a suprafețelor tratate. Cu un astfel de mix, se reduce semnificativ timpul alocat pentru pregătirea suprafețelor tratate.

Camere de sablare
Camere de sablare
Camerele de sablare sunt ideale pentru sablarea cu Mixul PREMIUM de alice sferice și angulare de oțel oferit de către GritSablare. Operațiunile curente de curățare, finisare, durificare, eliminare a țunderului de laminare sunt finalizate rapid, datorită eficienței ridicate a produsului.

Material folosit la obtinerea betonului si mortarului
Material folosit la obtinerea betonului si mortarului
Mixul PREMIUM de Alice Sferice și Angulare este ideal pentru armarea cimenturilor și mortarelor, oferind duritate superioară amestecurilor și rezistență ridicată în timp.

Alte aplicatii:
 • Sablare structuri metalice;
 • Rezervoare si conducte;
 • Procese industriale;
 • Inginerie civila;
 • Constructii hidrotehnice;
 • Sablare pentru vopsire industriala.

Siguranta Utilizarii: Mixul PREMIUM de Alice Sferice și Angulare de Oțel

Mixul PREMIUM de Alice Sferice și Angulare de Oțel este un material sigur, ecologic si stabil. Nu necesita atentie deosebita la manipulare. Este necesara purtarea echipamentelor de protectie si evitarea contactului direct. Depozitarea acestui material nu necesita conditii deosebite. Este necesara o ventilare buna a aerului in spatiul unde abrazivul este depozitat.

In caz de inhalare, persoana afectata trebuie scoasa la aer curat si mentinuta intr-o pozitie comfortabila pentru respirat. Se poate administra oxigen, daca respiratia se face in conditii de dificultate. Pot fi facute manevre de respiratie artificiala, daca persoana nu respira. In acest caz, este necesra interventia medicala.

Evitati contactul direct cu pielea. Daca s-a intrat in contact direct cu acest abraziv, trebuie spalata zona cu apa curata pentru minim 20 de minute. Folositi un sapun moale si apa curata.

In caz de ingestie, este necesara interventia medicului. Toate tratamentele care se aplica persoanei vatamate trebuie sa aiba in vedere simptomele pe care acestea le prezinta.

Trebuie evitat mersul prin material si intodeauna trebuie purtat echipament de protectie. In caz de scurgere, zona trebuie izolata pentru o distanta de aproximativ 25 de metri, in toate directiile. Deversarea materialului in ape este interzisa. Este necesara evitarea prafului. Folositi aspiratoare profesionale pentru a curata zona.

Curățare și Durificare suprafețe,
cu un singur mix de abraziv!

Testimoniale

Asiguram Transport Oriunde in Tara
Oferim Transport la nivel national, la cele mai competitive preturi de pe piata.

Oferim produse de calitate premium si dezvoltam relatii solide, pe termen indelungat cu clientii nostri

GritSablare

Port Constanța, Poarta 2, Platforma SORENA, Constanța, România
Telefon: +4 072SABLARE