Durata de viata crescuta pentru vasele maritime

Reabilitare vase maritime

Prin sablare creste considerabil durata de viata a vaselor maritime! Un aspect foarte important, mai ales cand este vorba despre un vas de talia Emma Maersk, in cazul caruia pierderile generate de incapacitatea de a functiona sunt enorme.

Cu o lungime de 400 metri si continand suficient de mult otel pentru a construi 8 turnuri Eiffel, Emma Maersk Triple E este cel mai mare vas pentru transport naval din lume.

Fiind folosita intensiv pentru transportul unor cantitati impresionante de marfuri, este esential ca gigantica nava sa fie pastrata in mod constant in stare optima de functionare. De aceea se acorda o mare atentie protectiei suprafetelor metalice ale navei impotriva coroziunii.

Eficienta straturilor de protectie depinde in egala masura de calitatea acestora si de curatarea optima a suprafetei inainte de a fi aplicate.

O curatare eficienta se realizeza prin sablarea cu grit abraziv inainte de tratarea elementelor metalice impotriva coroziunii. In urma procedeului, suprafata metalica se bucura de o foarte buna aderenta, iar succesul tratamentelor de protectie este garantat.

Oferim produse de calitate premium si dezvoltam relatii solide, pe termen indelungat cu clientii nostri

GritSablare

Port Constanța, Poarta 2, Platforma SORENA, Constanța, România
Telefon: +4 072SABLARE