Structuri inovative care utilizeaza procesul de sablare

Sablare constructii metalice inovative

Procesul de sablare este o etapa importanta in executia structurilor inovative realizate prin imbinarea dintre scheletul metalic si suprafetele vitrate.

Pe langa designul spectaculos, este important ca aceste structuri sa se bucure de o foarte buna rezistenta si de o durata de viata extinsa, dependente in mod direct de calitatea lucrarilor de executie. Sablarea este maniera prin care metalul este curatat de impuritatile rezultate in urma fabricatiei si prin acest procedeu se asigura cea mai buna aderenta la suprafata metalica a straturilor acoperitoare, care asigura protectia optima pentru structura metalica.

Aflat in constructie in Beijing, Chaoyang Park Plaza, redefineste intr-un mod unic linia orizontului din districtul central. Complexul va cuprinde 4 cladiri de birouri si 2 cladiri rezidentiale care imita conturul unor peisaje clasice in pictura traditionala chinezeasca. Cladirile de birouri sunt proiectate in forma unor pietre de rau erodate de trecerea timpului, iar cladirile rezidentiale au fost special proiectate si amplasate pentru a crea impresia unei paduri de munte.

Prin creativitatea arhitectilor si utilizarea ultimelor tehnologii pentru realizarea lucrarilor de executie sunt depasite limitele obisnuitului.

Iata cum va arata complexul la finalizarea lucrarilor:

Chaoyang Park Plaza

Oferim produse de calitate premium si dezvoltam relatii solide, pe termen indelungat cu clientii nostri

GritSablare

Port Constanța, Poarta 2, Platforma SORENA, Constanța, România
Telefon: +4 072SABLARE