Bentonita sodică: Liant furaje & Aditiv pentru hrana animalelor

Bentonita sodică: Liant furaje & Aditiv pentru hrana animalelor

Bentonita sodică este în prezent autorizată ca aditivi pentru hrana animalelor, pentru liantul micotoxinelor, și ca agent antiaglomerant. Bentonita de sodiu premium selectată are un conținut ridicat de Montmorillonit și, de asemenea, o capacitate adsorbantă foarte mare datorită prezenței de sarcini negative pe suprafaţă. Datorită acestei proprietăți adsorbante ridicate, bentonita elimină micotoxinele, cum ar fi aflatoxina B1 și alte substanțe care sunt foarte nocive pentru diverse specii de animale.

Pe lângă aceasta, este de asemenea benefică pentru creșterea bovinelor, adsorbția contaminărilor organice și îmbunătățirea proprietății de rezistență a furajelor peleti. Structura fizică și chimică a Bentonitei facilitează absorbția proteinelor și aminoacizilor.

  • Liant proteic: Bentonita protejează proteinele și aminoacizii. De asemenea, poate îmbunătăți eficiența furajelor, laptele de fermentație microbiană care apare în producție, creșterea lânii și producția de ouă.
  • Se aplică pentru toate speciile de hrană aditivată: Bentonita este un aditiv eficient pentru furajele pentru porci, vite de lapte, cai, oi și cerbi/caprioare.
  • Mediu prietenos: Bentonita este o componentă omniprezentă a solului și utilizarea ei la creșterea de animale nu afecteza negativ mediul.
  • Fără Dioxină: Dioxinele sunt foarte toxice și pot cauza cancer, probleme de reproducere și afectează sistemului imunitar, odată intrate în corpul animalelor. Luăm toate măsurile de precauție în timp ce producem acest aditiv pentru hrana animalelor, pentru a evita Dioxina.

Oferim produse de calitate premium si dezvoltam relatii solide, pe termen indelungat cu clientii nostri

GritSablare

Port Constanța, Poarta 2, Platforma SORENA, Constanța, România
Telefon: +4 072SABLARE