GritSablare oferă Gratuit 2 TONE de Grit Abraziv Angular sau 200 KG de Oxid de Aluminiu Maro la achiziția unui Echipament de Sablare realizat în Germania

Echipamente de sablare profesionale

Un startup pentru întreprinzători în industria metalului este o idee de afaceri cu un potențial major de dezvoltare. Fie că este vorba de un atelier de sablare, de confecții metalice sau de prelucrare a fierului forjat, o companie specializată în întreținerea suprafețelor metalice sau chiar și un atelier de strungărie sau auto, ceea ce este comun tuturor acestora este necesitatea imperativă de a proteja suprafețele metalice împotriva factorilor de coroziune care produc unele dintre cele mai însemnate pierderi financiare în acest sector.

În urma unui studiu efectuat de către George F. Hays, directorul general al Organizației Mondiale a Coroziunii (World Corrosion Organization), s-a constatat că pierderile financiare anuale la nivel mondial cauzate de efectele negative ale coroziunii asupra suprafețelor metalice se ridică anual la aproximativ 3% din Produsul Intern Brut Global. Un astfel de studiu atrage atenția asupra necesității majore de realizare a tratamentelor de protecție pentru suprafețele metalice împotriva efectelor negative cauzate de coroziune și rugină.

Una dintre cele mai eficiente metode de a înlătura coroziunea de pe suprafețele metalice este sablarea acestora cu produse abrazive. Prin sablare, se îndepărtează orice tip de impurități depuse pe suprafețele metalice: rugină, straturi de praf și mizerie adunate datorită trecerii timpului, straturi vechi de vopsea. După sablare, suprafața metalică rămâne curată, cu luciu metalic și pregătită corespunzător pentru aplicarea tratamentelor ulterioare anticorozive: grunduri și vopseluri. Sablarea suprafețelor metalice se realizează cu ajutorul echipamentelor de sablare. Aceste echipamente sunt, în principal, de de două tipuri: instalații de sablare mobile de exterior și cabine de sablare pentru interior.

GritSablare este partenerul oficial Gläsner în România și distribuie echipamente de sablare profesionale, realizate în Germania la cele mai înalte standarde tehnice de calitate. Gläsner este un nume de referință în realizarea echipamentelor de sablare profesionale, având o experiență de peste 40 de ani în acest domeniu. Printre echipamentele de sablare distribuite de către GritSablare se numără:

  • Instalații de sablare de exterior: (1) Instalație de sablare mobilă, prin injectie, sub presiune HL by GritSablare și (2) Instalație de sablare prin injectie cu circuit închis fără praf, sub presiune MEGA CLEAN by GritSablare, ambele modele fiind disponibile în multiple dimensiuni,
  • Cabine de sablare pentru interior: (1) Cabina de sablare cu aspirație: ECONOMIC by GritSablare, (2) Cabina de sablare cu aspirație: SUPER BABY by GritSablare și (3) Cabină de sablare sub presiune DSK-ECO by GritSablare, toate trei modele fiind disponibile în multiple dimensiuni, și
  • Camere de sablare Gläsner cu sisteme de filtrare praf eficiente, realizate personalizat, la comandă, în funcție de necesitățile de sablare ale fiecărei companii.

GritSablare, distribuitor de echipamente de sablare Gläsner și materiale abrazive profesionale, oferă un pachet avantajos la achiziția echipamentelor de sablare, atât de interior cât și de exterior:

  • Gratuit, 2 TONE de Grit Abraziv Angular la achiziția unei instalații de sablare Gläsner de exterior. Mai multe detalii, aici;
  • Gratuit, 200 KG de Oxid de Aluminiu Maro la achiziția unei cabine de sablare Gläsner. Mai multe detalii, aici;
  • Plata în Rate fără dobândă;
  • Termene de plată extinse, de până la 365 de zile pentru achiziția unui echipament de sablare;
  • Transport Gratuit în toată țara.

Oferim produse de calitate premium si dezvoltam relatii solide, pe termen indelungat cu clientii nostri

GritSablare

Port Constanța, Poarta 2, Platforma SORENA, Constanța, România




Telefon: +4 072SABLARE