GritSablare susține înființarea și dezvoltarea startup-urilor în domeniul sablării printr-un pachet complet de avantaje

GritSablare, startup sablare

Probabil te gândești că este greu să deschizi un business la ora actuală în România. Cu toate acestea, dacă ai afacerea ta proprie, ești cu un pas înainte spre a obține mai multă libertate, prin faptul că te eliberezi de presiunea continuă exercitată de către angajatori, îți poți aloca timpul de lucru în funcție de nevoile tale și poți negocia prețurile direct cu clienții tăi, fără alți intermediari. Totodată, dacă lucrezi la un nivel calitativ ridicat iar serviciile tale sunt căutate suficient, afacerea ta devine un activ de sine stătător pe care îl poți transmite cui dorești sau pe care îl poți vinde la un preț semnificativ când te hotărăști să te retragi din activitate.

Afacerile cele mai profitable și cu potențial de creștere sunt cele dezvoltate pe o nișă de piață mai puțin exploatată, unde este loc de pătrundere iar competiția nu este foarte acerbă. O idee simplă și eficientă de startup este dezvoltarea unui atelier de sablare. Sablarea este un serviciu extrem de necesar pe piață întrucât, prin sablare, se curăță și se pregătesc multiple tipuri de suprafețe (fier, lemn, beton, cărămidă, sticlă, marmură etc.) în vederea aplicării de tratamente ulterioare, cum ar fi: grunduire, vopsire, lăcuire, texturare. Totodată, operațiile de sablare sunt caracterizate printr-o arie largă de aplicabilitate, acest serviciu având utilitate extinsă atât în sectorul B2B (business to business - pentru clienții din domeniul industrial, persoane juridice), cât și în sectorul B2C (business to consumer - pentru clienți persoane fizice).

Serviciile de sablare au o audiență extinsă, printre clienții potențiali numărându-se:

  1. În sectorul energetic precum și în industria de petrol și gaze poți să oferi servicii de sablare în cadrul activităților periodice de mentenanță desfășurate în rafinării, centrale electrice, hidrocentrale, pentru întreținerea și curățarea de rezervoare, turbine, piese metalice, conducte de țiței;
  2. În cadrul service-urilor auto se derulează multiple operații de sablare pentru restaurarea aspectului jantelor auto, pentru curățarea caroseriilor metalice de rugină și straturi vechi de vopsea, pentru curățarea și degresarea pieselor auto și de motor, a uneltelor și sculelor, pentru recondiționarea autovehiculelor clasice;
  3. În industria alimentară, sablarea este folosită pentru curățarea rezervoarelor alimentare, a căzilor de inox, a liniilor de fabricație și îmbuteliere, menținerea podelelor de piatră;
  4. În industria lemnului și a sticlei, sablarea se folosește la șlefuirea suprafețelor și la realizarea de texturi și pattern-uri ornamentale;
  5. În agricultură, sablarea are un rol important în întreținerea utilajelor agricole, rezervoarelor metalice;
  6. Pentru persoane fizice, serviciul de sablare poate fi prestat pentru restaurarea fațadelor de case, curățarea aleilor pavate, gardurilor de beton și lemn, mobilierului de grădină.

GritSablare este lider de piață pe segmentul materialelor și a echipamentelor de sablare în România. Din dorința de a sprijini dezvoltarea acestui sector în industrie, GritSablare susține înființarea și evoluția startup-urilor în domeniul sablării printr-un pachet de beneficii atractive ce include planuri tarifare personalizate, termene de plată extinse și vânzare în rate fără dobândă pentru materialele și echipamentele de sablare achiziționate, precum și acces la întregul know-how și tehnologia de vârf disponibilă pe piață în acest moment în domeniul sablării suprafețelor.

Compania noastră deține peste 3500 tone de materiale de sablare în stoc, materiale de calitate premium, cu origine controlată, non-toxice (cu mai puțin de 0,1% conținut de silicați liberi în aerul de respirat) și ecologice, de diferite tipuri (alice de oțel premium, bile de oțel premium, alice angulare de inox, alice cilindrice de inox, electrocorindon alb și electrocorindon maro, granat roșu, granat roșu pentru water-jet, bile de sticlă, zgură de cupru), disponibile în multiple granulații și fiind specializate pe diferite tipuri de operațiuni de sablare (sablare în aer liber, în cabine de sablare, sablare pentru metale neferoase fără contaminare feroasă, sablări rapide și agresive pentru suprafețe dure precum oțelul și granitul, sablări fine pentru instrumentar de laborator), precum și materiale pentru turnatorii: bentonita și grafit pentru turnatorii.

GritSablare pune la dispoziția partenerior săi o linie dedicată pentru echipamente profesionale de sablare, la cel mai înalt nivel tehnic și calitativ: instalații de sablare de exterior, cabine de sablare, camere de sablare, instalații de sablare multi-user, turbine de sablare, instalații de sablare cu vacuum, aparate de micro-sablare, filtre de praf, echipamente de protecție, accesorii și consumabile.

Un startup sub egida GritSablare înseamnă acces la inovație în domeniul sablării, atât prin prisma calității echipamentelor de sablare puse la dispoziție, cât și prin prisma eficienței materialelor de sablare oferite. De ce să pierzi timp și bani achiziționând scump echipamente de sablare de calitate îndoielnică și materiale de sablare periculoase (precum nisipul cuarțos), când poți să achiziționezi produse de calitate 100%, cu plata în rate pe un an de zile, fără alte costuri. Pentru un parteneriat pe termen lung, să ai un startup bun!

Oferim produse de calitate premium si dezvoltam relatii solide, pe termen indelungat cu clientii nostri

GritSablare

Port Constanța, Poarta 2, Platforma SORENA, Constanța, România
Telefon: +4 072SABLARE