GritSablare: Ce face diferența între o afacere profitabilă și o afacere neprofitabilă în domeniul sablării?

GritSablare: Ce face diferența între o afacere profitabilă și o afacere neprofitabilă în domeniul sablării

Profitul este obiectivul final al fiecărui antreprenor, fie că acesta este nou în lumea afacerilor, fie că are deja o experiență acumulată în acest domeniu vast, și indiferent de mărimea și anvergura afacerii sale, pe plan local, național sau internațional. Totodată, profitul este răsplata căutată dar și încununarea eforturilor acestuia pe drumul sinuos al economiei capitaliste.

Și totuși, nu toate afacerile sunt profitabile. Deși multe programe de dezvoltare personală și workshop-uri motivaționale propun rețete mai mult sau mai puțin „sigure” pentru atingerea succesului în afaceri, cert este că nu există o cale bătătorită care să te conducă spre succes, fără echivoc, întrucât variabilele și particularitățile fiecărui caz în parte sunt aproape infinite. Ce face totuși diferența între o afacere profitabilă și o afacere neprofitabilă este un mecanism extrem de complex, în care suma părților are o greutate mai mare în întreg decât fiecare parte luată individual, și în care este nevoie de o sinergie congruentă de pricepere, idei, voință, resurse și oameni.

Privind dinamica actuală a societăților și progresele înregistrate retroactiv în aproape toate domeniile științifice și nu numai, ne dăm seama că provocările de azi ale unui antreprenor sunt incomparabile cu ce se întâmpla în trecut. Astăzi, aproape fiecare antreprenor se confruntă cu o competiție acerbă și cu tendința de conglomerare a afacerilor mari în monopoluri greu de depășit și rivalizat, care au în spate adevărate mașinării financiare și o armată de experți în marketing, psihologie, consumerism, comportamente de masă, nevoi reale dar și create artificial, ce lucrează aproape non-stop pentru a invita clienții să cumpere în toate felurile posibile: carduri, puncte de achiziție, rate cu dobândă sau fără, discounturi mai mult sau mai puțin reale, promoții nesfârșite... profitul fiind, totuși, scopul final și în cazul acestor giganți, dar și în cazul antreprenorilor mai mici.

Ce credem noi, GritSablare, că face diferența între o afacere profitabilă și una neprofitabilă? Din experiența noastră de peste 23 ani ca antreprenor, în prezent, lider național în domeniul materialelor industriale și echipamentelor profesionale de sablare și tratare a suprafețelor, considerăm că diferența între reușita sau nereușita în afaceri este dată de o abordare umană a activităților comerciale, în care clientul nu este văzut ca o resursă de exploatat din punct de vedere financiar, ci practicând constant o viziune justă și cuprinzătoare care plasează clientul la rangul de partener de afaceri pe termen lung, într-o relație benefică pentru toate părțile implicate.

Această viziune este catalizatorul întregului nostru business, și baza tuturor deciziilor de dezvoltare și investiții realizate în compania noastră. În acest sens:

  • Am luat în considerare toate necesitățile clienților noștri și provocările cu care se confruntă în domeniul industrial al sablării și prelucrării suprafețelor, și am răspuns acestor cerințe prin implicarea activă în găsirea celor mai economice și viabile soluții de rezolvare, prin participarea la târgurile expoziționale naționale și internaționale de profil, acolo unde am identificat cele mai noi și moderne materiale de sablare, precum și cele mai eficiente tehnologii și echipamente profesionale folosite în aceste domenii industriale. În această ordine de idei, punem la dispoziția clienților noștri întregul nostru know-how în domeniul sablării, precum și toate materialele și tehnologiile identificate în acest sens, pentru a răspunde tuturor cerințelor de sablare și prelucrare a suprafețelor exprimate de clienții noștri.
  • Suntem partenerul clienților noștri nu doar la vânzarea de materiale abrazive noi, dar și la recuperarea și reciclarea deșeurilor rezultate în urma operațiilor de sablare pe care aceștia le realizează. Cadrul legal din România prevede recuperarea și trasabilitatea deșeurilor de materiale, rezultate în urma operațiilor de sablare. În acest sens, oferim gratuit clienților noștri serviciul de recuperare a deșeurilor de sablare, compania noastră suportând contravaloarea fiecărei tone de deșeuri recuperate, conform autorizației de mediu numărul 37 DD din 11.04.2017, pentru codul 120101. În plus, preocuparea noastră de a identifica o soluție eficientă de reciclare a deșeurilor de material abraziv chiar în timpul operațiilor de sablare pentru a genera o risipă mai mică dar și costuri mai mici cu materialele de sablare noi, s-a materializat cu ajutorul unui sistem în tandem, mai precis: (1) sistemul de aspirare Pow Air Vac (PAV) by GritSablare este un dispozitiv care recuperează prin aspirare până la 1000 kg de deșeuri abravize într-o oră, care pot fi reciclate apoi cu ajutorul (2) sistemului de reciclare a materialului de sablare ProFlo by GritSablare, care curăță pentru reutilizare, spre exemplu, un volum de până la 3000 kg de alice metalice pe oră. Astfel, prin recuperare și reciclare, crește numărul de aplicații pentru materialele de sablare achiziționate, permițând economii substanțiale și reduceri de costuri, dar și un impact mai redus asupra mediului înconjurător.
  • Oferta noastră comercială cuprinde o gamă largă de consumabile și piese de schimb pentru instalațiile și cabinele de sablare comercializate (duze pentru sablare uscată și pentru sablare umedă, valve de dozare pentru material abraziv), accesorii de sablare (furtune pentru material abraziv și pentru aer, pistoale de sablare, sisteme comandă la distanță, purificatoare de aer, climatizare aer pentru capote de sablare, lămpi cu halogen), dar și echipamente de protecție la sablare specializate (multiple modele de capote de sablare cu fereastră de observație dreptunghiulară sau panoramică, costume de sablare cu mănuși rezistente), multe dintre acestea fiind oferite chiar și gratuit clienților noștri parteneri.
  • Nu încercăm să atragem clienții prin discount-uri de preț întrucât, în majoritatea cazurilor, în spatele reducerilor de preț stă ascunsă calitatea slabă a produselor sau prețuri de vânzare mărite artificial, uneori, chiar înaintea perioadelor promoționale. La GritSablare, decât să atragem clienții prin discount-uri amețitoare, mai bine oferim gratuit un accesoriu, un consumabil de care clientul nostru chiar are nevoie, aducându-i acestuia plus valoare în activitatea sa. De fapt, toate lucrurile pe care le oferim gratuit au în spate un istoric, un parteneriat, fiind în esență meritul clienților noștri de a câștiga acele bonusuri pentru că nimic nu este cu adevărat gratis, ci doar se transpune în a fi mai ușor de obținut.

Un parteneriat pe termen lung poate începe simplu, de la o întâlnire sau de la un interes exprimat pentru acest domeniu vast al sablării și pregătirii suprafețelor, pe care vă învităm să îl descoperiți, inclusiv prin consultarea articolelor și informațiilor prezentate în blogul și pe website-ul nostru gritsablare.ro, dar și prin întrebări și comentarii pe care ni le puteți adresa direct. Punem la dispoziția partenerilor noștri întregul nostru know-how și tehnologii inovative în domeniul sablării și pregătirii suprafețelor metalice și nemetalice: echipamente profesionale de sablare și materiale abrazive eficiente și ecologice, cum ar fi: alice rotunde sferice din oțel crom, nichel crom, alice metalice colțuroase, granat roșu, zgură de cupru, olivină, bile (perle) din sticlă, oxid de aluminiu (electrocorindon) alb, oxid de aluminiu (electrocorindon) maro, alice cilindrice din inox, alice angulare din inox. Susținem partenerii noștri prin multiple pachete de beneficii, pentru relații de afaceri profitabile pentru toate părțile implicate. Fii alături de GritSablare, pentru soluții economice de sablare și curățare!

Oferim produse de calitate premium si dezvoltam relatii solide, pe termen indelungat cu clientii nostri

GritSablare

Port Constanța, Poarta 2, Platforma SORENA, Constanța, România
Telefon: +4 072SABLARE